Sport

Cosmin Contra, contestat vehement după ce Fanatik a anunțat că e favorit să o preia pe CFR: ”Și-a pregătit lopata și a pornit spre Cluj”

Cosmin Contra este prima variantă pentru înlocuirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj, însă fanii lui Dinamo nu uită de perioada petrecută de acesta pe banca ”câinilor”.
20.09.2022 | 13:47
Cosmin Contra contestat vehement dupa ce Fanatik a anuntat ca e favorit sa o preia pe CFR Sia pregatit lopata si a pornit spre Cluj
Cosmin Contra este prima variantă pentru înlocuirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj, însă fanii lui Dinamo nu uită de perioada petrecută de acesta pe banca ”câinilor”. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a început iureșul la campioana României, FANATIK a anunțat în exclusivitate că patronul Neluțu Varga se gândește serios să-l aducă pe ”Guriță” în Gruia.

CFR Cluj îl vrea pe Cosmin Contra, dar tehnicianul este contestat de fanii lui Dinamo

Nici nu a fost numit încă antrenor la CFR Cluj și Cosmin Contra este deja contestat. Dar nu de fanii ardelenilor, ci de cei ai lui Dinamo, care îl consideră unul dintre principalii vinovați ai situației în care a ajuns clubul din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Filiala din Italia a DDB a lansat o serie de acuzații grave la adresa fostului internațional, lansând chiar ideea unor aranjamente la pariuri. Mai mult, se lasă de înțeles faptul că tehnicianul ar fi avut înțelegeri cu o serie de jucători pe care i-a adus atunci când a venit la Dinamo.

”CFR tocmai s-a retras din lupta la titlu. Omul care a îngropat-o pe Dinamo și-a pregătit lopata și a pornit spre Cluj. Dinamo e în insolvență din cauza unor salarii impuse de Guriță pentru niște pensionari, pentru niște jucători care se lăsaseră de fotbal, dar nu și de pariuri. Nu degeaba Guriță este și imaginea unei case de pariuri.

ADVERTISEMENT

A uitat cineva cum l-a dat afară pe Straton (singurul portar din lot care ne putea salva) și i-a făcut loc unui spaniol de 40 de ani, pentru care încă mai avem de plătit câteva sute de mii la salariu? E normal să te înțepe inima când o parte din bani sunt parandărăt. Ar fi bine dacă l-ar înțeapa și conștiința”, se arată pe pagina de Facebook a DDB Italia.

Contra a mai fost dorit la CFR și în iarna lui 2020

Cosmin Contra, prima variantă la care se gândește Neluțu Varga, nu ar fi pentru prima oară pe lista sa. Tehnicianul care s-a despărțit în această vară de Al Ittihad putea ajunge la CFR și după precedenta plecare a lui Dan Petrescu, cea de la finalul anului 2020.

ADVERTISEMENT

Contra tocmai se despărțea de Dinamo, iar CFR de Petrescu. În cele din urmă nu s-a ajuns la niciun numitor comun, mai ales că fostul selecționer era decis să plece cât mai repede din România și să-și lingă rănile acasă, în Spania, la Madrid.

La scurt timp după ce Dan Petrescu a avut o conferință de presă în care a tunat și a fulgerat, patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, a ieșit public și i-a dat o replică acidă tehnicianului care a reușit cele mai mari performanțe din istoria clubului din Gruia.

ADVERTISEMENT

”Bursucul” este, însă, liniștit în privința viitorului său. Clauza de reziliere îl îmbogățește. Din informațiile FANATIK, Neluțu Varga va trebui să-i achite nu mai puțin de 400.000 de euro antrenorului în cazul în care va decide să-l dea afară. Însă patronul nu este dispus să plătească această sumă și încearcă să-l convingă pe Petrescu să renunțe în totalitate la bani.

ADVERTISEMENT