Fotbal intern

Cosmin Contra, criticat de tot mai mulți “tricolori”! Nistor, Budescu și Alibec se alătură contestatarilor anunţaţi de FANATIK: “Bătaie de joc” / “Mi-aș da viața, nu ca alții!”

24.11.2019 | 11:29
Cosmin Contra criticat de tot mai multi tricolori Nistor Budescu si Alibec se alatura contestatarilor anuntati de FANATIK Bataie de joc  Mias da viata nu ca altii
ADVERTISEMENT

FANATIK a scris despre atmosfera explozivă de la lotul naționalei României din meciurile cu Suedia și Spania, ultimele din preliminariile Euro 2020. După ce publicația noastră a relatat faptul că Răzvan Marin, Ionuț Radu și Alex Cicâldău au făcut presiuni să fie titulari, a venit rândul altor jucători să îl critice pe fostul selecționer.

Cosmin Contra, criticat de tot mai mulți “tricolori”! Budescu l-a făcut praf: “A fost bătaie de joc”

Este vorba de Dan Nistor, Constantin Budescu și Denis Alibec, care nu s-au ferit să îl critice direct sau, mai voalat, pe fostul selecționer al României. Cel mai vehement a fost Constantin Budescu. Jucătorul Astrei a declarat că se gândește serios la retragerea de la echipa națională după ultima acțiune în care Contra l-a convocat și nu l-a folosit deloc:

ADVERTISEMENT

“La echipa națională a fost o bătaie de joc. A fost ultima mea apariție la Mogoșoaia dacă nu se schimbă unele lucruri. Probabil că nu mai merg acolo dacă voi chemat. În proporție mare, nu știu dacă mai merg dacă voi fi chemat”, a spus Constantin Budescu la finalul meciului cu FCSB.

Cosmin Contra, criticat de tot mai mulți tricolori! Nistor, Budescu și Alibec se alătură contestatarilor Bătaie de joc Mi-aș da viața, nu ca alții!
Cosmin Contra, criticat de tot mai mulți tricolori! Nistor, Budescu și Alibec se alătură contestatarilor Bătaie de joc Mi-aș da viața, nu ca alții! FOTO. Denis Alibec,Constantin Budescu si Lucian Cristea pe banca in meciul de fotbal dintre Romania si Suedia, contand pentru Preliminariile Campionatului European 2020, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti

Nistor a sărit la colegi: “Dacă aş fi introdus din primul minut, mi-aş da viaţa pentru echipa naţională”

Dan Nistor și-a criticat o parte dintre colegii de la echipa națională, sugerând că nu a fi dat 100% în momentul în care au intrat pe teren: ”Dacă aș fi introdus din primul minut, mi-aș da viața pentru echipa națională, la fel cum fac și la club. Se pare că alții n-au făcut același lucru, iar asta s-a văzut pe teren și pe tabelă.

ADVERTISEMENT

Când vii la națională, trebuie să o faci cu inima deschisă. Am vorbit tot timpul cu domnul Contra, dar așa a considerat dânsul, să bage alți jucători”, a declarat căpitanul lui Dinamo. Nistor a fost introdus în meciul cu Spania, când a jucat 17 minute.

Alibec îl vrea pe Şumudică şi îl critică pe fostul selecţioner: “Am venit odihnit”

Denis Alibec l-a criticat la rândul său pe Cosmin Contra după ce a marcat de două ori în meciul cu Suedia: “De la națională am venit cu chef de fotbal, am venit odihnit. Budescu are dreptate. Merita să joace după ce a arătat în meciurile dinaintea convocării. Mi-ar plăcea să vină Marius Șumudică la echipa națională”

ADVERTISEMENT

După demisia lui Cosmin Contra, FANATIK a scris despre nemulțumirea jucătorilor care nu sunt folosiți la echipa națională. Răzvan Marin, Ionuț Radu sau Alex Cicâldău i-ar fi reproșat fostului selecționer că nu sunt folosiți cât ar merita la prima reprezentativă.

În următoarele zile, naționala va avea un nou selecționer. Mirel Rădoi are cele mai mari șanse să fie antrenorul noii reprezentative, deși pe listă sunt nume ca: Gică Hagi, Dan Petrescu, Marius Șumudică sau Cosmin Olăroiu.

ADVERTISEMENT
Cosmin Contra, criticat de tot mai mulți "tricolori"! Nistor, Budescu și Alibec se alătură contestatarilor: "Bătaie de joc" / "Mi-aș da viața, nu ca alții!"
Cosmin Contra, criticat de tot mai mulți “tricolori”! Nistor, Budescu și Alibec se alătură contestatarilor: “Bătaie de joc” / “Mi-aș da viața, nu ca alții!” FOTO. Fotbalistii Romaniei Romario Benzar si Denis Alibec la antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Suedia, contand pentru Preliminariile Campionatului European 2020, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti
  • 2 ani a stat Cosmin Contra pe banca naţionalei
  • 32.500 de euro pe an avea Contra salariu la naţională 

 

ADVERTISEMENT