Fotbal intern

Dinamo a perfectat transferul lui Juan Camara. Jucătorul trecut și pe la Barcelona a fost prezentat oficial. Update

09.09.2020 | 11:14
Dinamo a perfectat transferul lui Juan Camara Jucatorul trecut si pe la Barcelona a fost prezentat oficial Update
ADVERTISEMENT

Antrenorul Cosmin Contra dă marea veste pentru Dinamo București și anunță că în Ștefan cel Mare urmează să mai sosească jucători de calitate.

UPDATE 9 septembrie, ora 10:53 / Fotbalistul spaniol Juan Camara, împrumutat de Dinamo de la Jagiellonia Białystok, a efectuat în această dimineață vizita medicală, după care a fost prezentatat oficial de către directorul sportiv al „câinilor”, Rufo Collado.

ADVERTISEMENT

„Transferat temporar de la clubul polonez Jagiellonia Białystok, fotbalistul spaniol Juan Camara a trecut vizita medicală efectuată la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) și a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a declarat directorul sportiv Rufo Collado”, se arată în comunicatul oficial al clubului Dinamo.

Bun venit la Dinamo București, Juan Camara!București, 9 septembrie 2020. Transferat temporar de la clubul polonez…

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Wednesday, September 9, 2020


UPDATE 8 septembrie, ora 14:14 / Dinamo a perfectat transferul mijlocașului spaniol Juan Camara, mutarea fiind anunțată pe contul oficial de Facebook al clubului. Jucătorul, care a evoluat în trecut și pentru Barcelona, a fost împrumutat până la finalul sezonului 2020-2021 de către polonezii de la Jagellonia.

ADVERTISEMENT

În ultima ediție a campionatului polonez, Camara a evoluat pentru Jagellonia în 26 de partide și a marcat 3 goluri. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la Villarreal, FC Barcelona, Girona, Reus Deportiu și Miedz Legnica.

OFICIAL. Juan Camara la Dinamo BucureștiBucurești, 8 septembrie 2020. Dinamo București și clubul polonez Jagiellonia…

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Tuesday, September 8, 2020


ȘTIRE INIȚIALĂ 5 septembrie, ora 22:32

”Juan Camara ar trebui să ajungă în curând şi vom vedea dacă semnează. Cu Hierro sunt discuţii, nu e nimic sigur momentan”, a declarat tehnicianul ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

”Îi ştiu pe jucătorii aduşi, am urmărit meciurile din primele două divizii din Spania. Sunt jucători experimentaţi şi care pot da o altă faţă echipă”, a mai spus el.

Veste bună pentru Dinamo de la Cosmin Contra

”Până luni sau marţi, salariile vor fi la zi. Vor fi plătite datoriile către jucători şi angajaţi. Până acum nu a fost nicio datorie neştiută care nu a fost plătită. Dinamo va arăta altfel. Nu ştiu contractele jucătorilor, dar ştiu că au salarii destul de bune”, este vestea dată de Cosmin Contra pentru jucătorii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Doar cu salarii mai mari îi poţi ademeni în România. Depinde de jucătorii care vor veni când vorbim de sistem. Poate o să mai avem nevoie de un portar, ca să avem concurenţă. Gol şi Nemec arată bine. Trebuie să fim atenţi în următoarele săptămâni la pregătirea fizică”, a afirmat Contra la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

”O să arătăm din ce în ce mai bine de la meci la meci. Mi-aş fi dorit ca jucătorii să fie aici de două săptămâni, dar nu pot să mă plâng pentru că lucrurile se mişcă în club. Ce am adus până acum va da un salt calitativ încă de la meciul cu FC Botoşani”, a continuat el.

”Play-off-ul este obiectivul meu. Am spus că nu mă întorc în România dacă nu este un proiect de play-off. Este un obiectiv realizabil şi sper să avem parte şi de puţin noroc”, a precizat tehnicianul dinamovist.

Întrebat dacă va mai trimite jucători la echipa a doua, Contra a răspuns: ”Depinde de ei. Cine nu are calitate, nu va mai juca. Academia este un obiectiv principal, la fel cum se întâmplă în Spania. Investitorii vor o academie la nivel european”.

Cosmin Contra vrea să facă o adevărată revoluție în lotul lui Dinamo și până acum s-a ținut de cuvânt. După înfrângerea cu Chindia Târgoviște, antrenorul a renunțat la patru jucători, iar un prim ”11” la acest moment se conturează deja.

ADVERTISEMENT