Dinamo-ACS Poli. Cosmin Contra a decis. Toţi dinamoviştii intră în cantonament

Cosmin Contra a făcut adevărate minuni la Dinamo, reuşind să termine pe locul 3 în play-off, iar sâmbătă poate să câştige Cupa Ligii. Dinamoviştii o vor întâlni pe ACS Poli Timişoara în finala competiţiei şi nu concep ratarea trofeului, mai ales în condiţiile în care bănăţeni se vor prezenta cu mai multe rezerve, jucătorii lui Ionuţ Popa fiind mai preocupaţi cu salvarea de la retrogradare.

Tot lotul lui Dinamo va intra în cantonament, chiar şi fotbaliştii care au probleme medicale. "Aici, la Dinamo, suntem o mare familie! Am dovedit asta încă o dată. Toţi jucătorii vor fi în cantonament, suntem uniţi, ţinta noastră este să câştigăm Cupa Ligii şi să terminăm sezonul cu un trofeu. Fanii noştri merită din plin acest lucru", a fost mesajul alb-roşilor.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004