ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cosmin Contra, desfiinţat după disputa cu Hagi. “A făcut nişte achiziţii mai mult decât dubioase!”

Autor: Iuliana Spirache | 15.05.2018 | 15:03
Cosmin Contra, desfiinţat după disputa cu Hagi.
Cosmin Contra, selecţionerul României care a fost desfiinţat de Cornel Dinu.

Cosmin Contra a fost desfiinţat de Cornel Dinu, toate acestea după ce selecţionerul echipei naţionale a României a intrat într-o dispută cu Gică Hagi, antrenorul formaţiei Viitorul Constanţa care a contestat selecţia făcută de “Guriţă” pentru amicalele cu Chile şi Finlanda.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi şi-ar fi dorit ca Iani Hagi şi Bogdan Tîru să fie convocaţi de Cosmin Contra la echipa naţională a României, dar “Guriţă” l-a ales pe Alex Cicâldău de la Viitorul Constanţa, motivând că Nicolae Stanciu şi Constantin Budescu sunt peste Ianis Hagi.

Motivul pentru care Cosmin Contra a fost desfiinţat de Cornel Dinu

“Eu mă îndoiesc. Mă îndoiesc de corectitudinea convocărilor. Ianis a avut într-adevăr un anumit bum când s-a întors de la Fiorentina, însă nu a confirmat în majoritatea partidelor. Ideea de a-l aduce pe Hagi la naţională mi se pare totuşi îndreptăţită.Când a fost la Dinamo, Contra a avut nişte achiziţii mai mult decât dubioase şi care au lăsat foarte multe semne de întrebare. Eu cred că şi acum o parte din jucători sunt aduşi mai mult pentru a bifa meciuri la echipa naţională decât pentru a juca cu un randament care să aducă victorii. Există această influență a unor impresari. Lucrurile sunt incontestabile din punctul meu de vedere. Sunt și jucători din țară care sunt aduși fără prea multă justificare, dar sunt și jucători din afară cărora li se întreține o anumită cotă, cred eu pentru că au anumiți impresari. Deci declarația lui Gică are un destul de mare sâmbure de adevăr“, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!