ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Face HAZ de necaz după Sporting-FCSB. “Asta e! Vin în FUSTIŢĂ!”

FCSB a reuşit să remizeze în meciul disputat pe stadionul "Jose Alvalade", contra celor de la Sporting Lisabona, scor 0-0, în manşa tur a playoff-ului Champions League, iar formaţia pregătită...
Autor: Iuliana Spirache | 17.08.2017 | 00:03
Face HAZ de necaz după Sporting-FCSB.

FCSB a reuşit să remizeze în meciul disputat pe stadionul “Jose Alvalade”, contra celor de la Sporting Lisabona, scor 0-0, în manşa tur a playoff-ului Champions League, iar formaţia pregătită de Nicolae Dică şi-a păstrat şansele de a se califica în grupe.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului tur dintre Sporting Lisabona şi FCSB, Cosmin Contra, antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti, a declarat: “Să-i vedem pe cei de la FCSB cu o echipă precum Sporting Lisabona. După ce o bate şi se calificăn în grupele Ligii Campionilor, o să ridicăm fustiţa”. Astfel, după remiza de pe “Jose Alvalade”, “Guriţă” a fost întrebat în legătură cu această declaraţie făcută în urmă cu aproape două săptămâni, iar răspunsul acestuia e demenţial.

Cosmin Contra, despre Sporting – FCSB


Cosmin Contra a lăudat jocul lui FCSB din meciul jucat pe terenul lui Sporting Lisabona. “Meci bun făcut de FCSB, puteau avea un rezultat şi mai bun. Să se califice ei şi o să vin în fustiţă în faţa dumneavoastră. Asta este, dacă facem declaraţii d-astea. Avem şi noi momentele noastre nu tocmai bune. Dacă aşa am spus, mă îmbrac în fustiţă. Glumesc acum…”, a zis, zâmbind, Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

Sporting Lisabona – FCSB, scor 0-0, în manşa tur din playoff-ul Champions League, de la stadionul “Jose Alvalade”. Returul va avea loc miercuri, 23 august, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!