Cele mai citite

Contra, sincer după tragerea la sorţi: “Serbia e favorita grupei”

Cosmin Contra vorbeşte despre adversarele României de la Liga Naţiunilor, competiţie în care a fost repartizată alături de Serbia, Muntenegru şi Lituania.
24.01.2018 | 14:14
Contra, sincer după tragerea la sorţi:
ADVERTISEMENT

România va avea adversare de top la prima ediţie a Ligii Naţiunilor. “Tricolorii” au fost repartizaţi în grupa 4 din urna C, alături de Serbia, Muntenegru şi Lituania. Partidele vor începe în septembrie 2018.

Selecţionerul Cosmin Contra a recunoscut că ar fi preferat alţi adversari la tragere la sorţi şi că Serbia, echipă calificată pentru mondialul din 2018, singura din Liga C, este favorită pentru câştigarea grupei.

ADVERTISEMENT

Se putea un pic mai bine la această tragere. Favorita grupei este Serbia, o echipă în formă bună. Pe Muntenegru am demonstrat la Cluj că îi putem bate. Şi Lituania este periculoasă, dar am avut rezultate bune contra lor. Sperăm să câştigăm această grupă.

Jucăm primul meci acasă fără spectatori, e un handicap. Trebuie să fim puternici, pregătiţi la ora începerii acestor meciuri. Am încredere în mine, am încredere în jucători. Au demonstrat că s-a schimbat atitudinea, dorim să învingem orice formaţie”, a declarat Contra la ProTV.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri