Nicio categorie

Cosmin Contra e încrezător: „Nu ne-am fi făcut de râs la Mondial”

28.06.2018 | 11:05
Cosmin Contra e încrezător „Nu ne-am fi făcut de râs la Mondial”
ADVERTISEMENT

Selecționerul României, Cosmin Contra, a vorbit despre șansele ipotetice ale României, dacă s-ar fi calificat la Campionatul Mondial din Rusia.

Contra este de părere că Mondialul este unul destul de slab și că România ar fi avut șansa ei. „Sunt multe jocuri slabe, ca să zic așa. Nu am văzut vreo echipă care să fie deasupra tuturor. Favoritele au mari probleme de a se califica în optimi. Deja s-a produs marea surpriză cu Germania. Eu cred că din ce am văzut la acest Mondial nu ne-am fi făcut de rușine. Toate echipele favorite și-au jucat calificarea în ultimul meci. În afara Belgiei și Franței, celelalte favorite au mari probleme, cum ar fi Columbia astăzi, care joacă și ea cu sabia deasupra capului și vom vedea cum se vor descurca cu această presiune”, a spus Contra, la Pro X.

ADVERTISEMENT

Ce spune Cosmin Contra de Serbia, după ce i-a văzut la Mondial

Cosmin Contra a fost pe stadion la meciul dintre Brazilia și Serbia, câștigat de sud-americani cu 2-0. „Guriță” nu se teme de următorul adversar al României din Liga Națiunilor: „Eu sunt încrezător, dar întotdeauna vreau să cred că sunt realist. Chiar dacă echipa Serbiei a fost eliminată de la Mondiale, să nu uităm că după trei reprize la CM era calificată în optimi, când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Elveția, când s-au retras și au pierdut calificarea în minutul 90 după un contraatac. Echipa Serbiei este una foarte puternică, Vom vedea ce se va întâmpla după acest Mondial, dacă se retrage antrenorul, dacă se mai retrag din jucători. Sunt sigur însă că am avea șansa noastră contra Serbiei”, a mai spus Contra.

Primul care a spus că România ar fi avut șanse să se califice în optimi la mondialul rusesc a fost președintele FRF, Răzvan Burleanu. Acesta a fost însă contrat dur de Dorinel Munteanu, decanul de selecții al naționalei României.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri