Fotbal intern

Cine poate fi surpriza? Ce titulari a folosit Contra la antrenament

Cosmin Contra nu este încă sigur de echipa pe care o va trimite în teren la meciul contra reprezentantei naţionale a Kazahstanului, dar încearcă să-şi dea seama de lotul perfect pentru...
Autori: Claudia Mîţoi, Irina Aldea | 04.10.2017 | 00:06
Cine poate fi surpriza? Ce titulari a folosit Contra la antrenament

Cosmin Contra nu este încă sigur de echipa pe care o va trimite în teren la meciul contra reprezentantei naţionale a Kazahstanului, dar încearcă să-şi dea seama de lotul perfect pentru această partidă.  Cosmin Contra, tehnicianul de 41 de ani, nu ştie încă ce formulă de echipă va folosi la debutul său pe banca tricolorilor. În cadrul unui meci de la antrenament, disputat marţi la Mogoşoaia, ”Guriţă” a împărţit lotul în două echipe, iar una dintre acestea pare a fi şi o posibilă formulă de start pentru meciul de joi cu Khazahstan, care se va disputa pe stadionul ”Ilie Oană”, din Ploieşti, de la ora 21:45.

Formula de echipă este una surprinzătoare, mai ales că are în componenţă mai multe nume surpriză, în special cel al lui Alexandru Ioniţă, dar şi Constantin Budescu, neconvocat în ultima vreme la prima reprezentativă. Cosmin Contra are intenţia de a face schimbări pentru a aduce victoria de partea tricoloră. România ar putea avea o cu totul altă faţă cu Kazahstan. Acesta e primul 11 folosit la antrenamentul de marţi: Tătăruşanu – R. Benzar, Chiricheş, Dr. Grigore, Cr. Ganea – Pintilii, R. Marin – Al. Ioniţă, Budescu, Băluţă – Fl. Andone. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Reacţie despre echipa testată la antrenament de către Cosmin Contra “Este superofensivă”

”Ca nou antrenor, vrei să vezi cât mai mulţi jucători în aceste două meciuri care au mai rămas, să-i vezi pe Ioniţă, pe Băluţă, pe Budescu. Este o echipă superofensivă, pe care am putea să o vedem contra Khazahstanului, cu o exprimare puternică pe partea de atac. Dacă este posibil un astfel de 11? Mi-aduc aminte de Daum care a debutat cu trei închizători, cu Săpunaru, Hoban şi cu Bicfalvi. Este alt curent, nu? Alt trend. Plus că Budescu, iată, este titular”, a spus Ilie Dumitrescu, prezent în platoul unei televiziuni din România.

În acest moment, este clar că noul selecţioner are o dilemă legată de primul 11. Contra se gândeşte chiar să nu facă multe schimbări. Selecţionerul are cele mai mari dileme în zona mijlocaşilor centrali. Concret, Pintilii şi Hoban ar fi preferaţii noului antrenor al primei reprezentative, însă ambii au o vârstă şi vin după partide solicitante la echipele de club. Închizătorul de la FCSB este unul dintre preferaţii lui “Guriţă”, însă acesta ar putea alege să îl menajeze în perspectiva partidei cu Danemarca.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!