Carousel hot news

Contra, replică pentru Nistor: “Eu nu dau explicaţii nimănui”

FC Dinamo Bucureşti a debutat perfect în Liga 1, după ce a învins-o cu 3-0 pe Juventus Bucureşti. Cosmin Contra s-a declarat mulţumit după primul meci al sezonului, tehnicianul dinamovist...
19.07.2017 | 08:33
Contra, replică pentru Nistor:
ADVERTISEMENT

FC Dinamo Bucureşti a debutat perfect în Liga 1, după ce a învins-o cu 3-0 pe Juventus Bucureşti. Cosmin Contra s-a declarat mulţumit după primul meci al sezonului, tehnicianul dinamovist precizând că mai aşteaptă transferuri la echipă. Antrenorul de 41 de ani a vorbit şi despre schimbul verii în fotbalul românesc, Dan Nistor-Nascimento, “Guriţă” declarând că portughezul poate deveni un jucător esenţial pentru echipă.

După ce a ajuns la CFR Cluj, Dan Nistor l-a înţepat pe fostul său antrenor, declarând că Dan Petrescu este sincer şi spune lucrurile în faţă. “Nu am avut absolut niciun conflict cu dânsul. Eu am mers cu inima deshisă la acea echipa, ce a fost a fost. Le doresc baftă şi succes. Mister e un om mai sincer şi spune lucrurile pe faţă”, a declarat Dan Nistor.

Cosmin Contra l-a taxat imediat pe fostul său jucător, “Guriţă” recunoscând că nu a avut un conflict cu jucătorul. “Eu nu dau explicaţii pentru deciziile pe care le iau. Dacă jucătorii vor să poarte o discuţie cu mine, uşa mea este mereu deschisă. Am inima împăcată pentru că n-am avut nicio răutate cu nimeni şi n-am minţit pe nimeni. Din acest punct de vedere dorm liniştit”, a declarat Cosmin Contra pentru o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

Antrenorul dinamovist l-a lăudat pe Nasciemento, jucător care se apropie de Antun Palic în viziunea tehnicianului. “Guriţă” a precizat că dacă jucătorul croat nu pleca de la Dinamo, fostul fotbalist al CFR-ului nu ar mai fi ajuns în Şoseaua Ştefan cel Mare. “Nascimento se aseamănă foarte mult cu Palic. E stângaci, jucător mobil, care joacă foarte bine la mijlocul terenului şi am nevoie de un asemenea jucător. Cum pe Dan Petrescu l-a interesat Nistor şi pentru că Nascimento era în discuţie, s-a ajuns la acest schimb. Dacă ar fi rămas Palic acest schimb nu ar fi avut loc. Plecând Palic şi eu căutând un profil de jucător ca cel al lui Palic, Nascimento mi s-a părut varianta cea mai bună. Cunoaşte campionatul, e adaptat în România, e un jucător tânăr, cu ambiţie şi sper să fie o afacere bună pentru ambele părţi”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri