Fotbal intern

Cosmin Contra îl va antrena pe Gnohere? Selecţionerul, dorit de una dintre cele mai bogate echipe din zona arabă

20.11.2018 | 17:37
Cosmin Contra il va antrena pe Gnohere Selectionerul dorit de una dintre cele mai bogate echipe din zona araba

Selecționerul României este dorit de una dintre cele mai bogate echipe din zona arabă. Al Nasr l-a dat afară pe uruguayanul Careno, iar pe lista arabilor se află și Cosmin Contra. Dacă va accepta oferta arabilor, Contra l-ar putea antrena de anul viitor pe Harlem Gnohere, pentru care Al Nasr a înaintat deja o ofertă de 2 milioane de euro.

Muntenegru – România ar putea fi ultimul meci al lui Cosmin Contra pe banca tehnică a echipei naționale, anunță site-ul sport.ro. Oficialii lui Al Nasr Riyadh, echipă aflată pe locul 2 în campionatul din Arabia Saudită după 9 etape, caută un înlocuitor pentru Careno, iar portughezul Helder va fi interimar până când arabii vor bate palma cu un nou antrenor. În atenția oficialilor echipei saudite se află portughezul Jardim și românul Cosmin Contra, care a fost numit în funcția de selecționer al României în septembrie 2017.

Cosmin Contra îl va antrena pe Gnohere? “Bizonul” are ofertă de la Al Nasr

Cosmin Contra ar putea prelua clubul Al Nasr din luna ianuarie 2019, în cazul în care ar ajunge la un acord cu oficialii arabi. Contra l-ar putea antrena în Arabia Saudită pe Harlem Gnohere. FANATIK.RO a anunțat în urmă cu o lună că Al Nasr a înaintat o ofertă de 2 milioane de euro pentru Bizon, iar Gigi Becali ar fi dispus să îl vândă, însă pe o sumă mai mare, de 7 milioane de euro. “Din ce vorbim, eu cred că e foarte aproape. Din iarnă, da, se poate face transferul”, a declarat finanțatorul FCSB.

Cosmin Contra ar călca astfel pe urmele lui Ilie Balaci și Mircea Rednic. Balaci a fost primul antrenor român de pe banca tehnică a celor de la Al Nasr, în sezonul 1996 – 1997, când a reușit să câștige Cupa Campionilor Golfului. După 6 ani, arabii l-au numit antrenor pe un alt român, Mircea Rednic, care însă nu a apucat să antreneze prea mult în Golf, revenid în România.