Fotbal intern

Cosmin Contra i-a găsit fundaş lui Gigi Becali. “Îi recomand să semneze!”

26.12.2018 | 08:49
Cosmin Contra ia gasit fundas lui Gigi Becali Ii recomand sa semneze

Cosmin Contra doreşte ca Alex Paşcanu să semneze cu FCSB! Selecţionerul echipei naţionale a României a rămas plăcut surprins de tânărul fundaş central care se află sub contract cu Leicester, iar “Guriţă” crede că Paşcanu o să reuşească să se impună în primul unsprezce al FCSB-ului. Contra este de părere că fundaşul echipei naţionale de tineret ar putea să crească dacă ar juca la vicecampioana României.

Alex Paşcanu se află pe lista de transferuri a FCSB-ului de mai mult timp. Gigi Becali chiar a anunţat înaintea meciului pe care vicecampioana României l-a jucat cu Hajduk Split că a discutat pentru transferul internaţionalului român U21, dar nu a avansat pentru a face o ofertă clară.

Cosmin Contra vrea ca Alex Paşcanu să semneze cu FCSB

“Chiar i-aş recomanda să semneze. Eu cred că va juca Paşcanu dacă vine la Steaua. Şi, automat, situaţia lui se schimbă din jucător care joacă la Under 23 la Leicester, vine la Steaua şi se bate la titlu aici, jucând meci de meci pentru că are calităţi să joace meci de meci. Şi atunci e clar că dacă aş alege eu pentru el, e clar că aş alege să meargă la Steaua, pentru că ştiu că ar creşte din toate punctele de vedere”, a spus Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Alex Paşcanu la echipa naţională a României U21

Alex Paşcanu a semnat cu Leicester U23 în iulie 2017, dar nu a apucat să debuteze la prima echipă. Fotbalistul originar din Bârlad poate evolua pe postul de fundaş dreapta, fundaş stânga şi central, iar Gigi Becali ar rezolva problemele din apărarea FCSB-ului. În sezonul 2018 – 2019, Alex Paşcanu a jucat în 8 meciuri pentru Leicester U23 şi a dat un gol. În tricoul reprezentativei de tineret are 12 selecţii.

  • 30 iunie 2019 este data în care contractul lui Alex Paşcanu cu Leicester expiră
  • 53 de meciuri şi 3 goluri are Paşcanu la toate echipele lui Leicester (U23, U19, U18)