Fotbal intern

Cosmin Contra înainte de Serbia – România: “Mie nu îmi e frică niciodată”

Cosmin Contra inainte de Serbia  Romania Mie nu imi e frica niciodata

Selecţionerul echipei naţionale a prefaţat duelul cu sârbii, din etapa a doua a competiţiei nou-înfiinţate. Ce a declarat Cosmin Contra înainte de Serbia – România, partida a doua din Liga Naţiunilor.

După 0-0 cu Muntenegru la Ploieşti, Cosmin Contra a fost deranjat de criticile care au fost aduse jucătorilor şi promite o altă abordare cu Serbia: “Mie nu mi-e frică niciodată. Există respect pentru naționala Serbiei, e foarte puternică. Dar frică nu îmi este în niciun caz. Am încredere maximă, sper să ne ridicăm la înălțimea adversarului, să facem jocul nostru și să obținem un rezultat cât mai bun.

Cosmin Contra înainte de Serbia – România

Mă aştept ca naţionala Serbiei, au o bună ofensivă, ştiu să pună o presiune constantă, să atace din primul minut. Ne-am pregătit după meciul cu Muntenegru, am vorbit de calităţile lor, am încredere în băieţii mei că mâine vor face un meci mare şi vom putea să obţinem un rezultat bun.

Eu cred că se vorbește mult despre egal, per ansamblu nu se analizează corect. Cei care au jucat fotbal și comenetază nu văd că e o altă stare de spirit la națională. Am dominat total timp de 90 de mintue, ei au fost periculoși pe niște mici neatenții. Noi am fost periculoși, nu am fost inspirați, nu am avut jucători pe faza de atac care să poată face ceva diferit. Nu am reușit să desfacem acel bloc funcțional. Dar asta nu înseamnă că nu și-au dorit. Dacă se înscria, vorbeam şi ziceam ‘Mamă ce meci a făcut echipa națională’.

Cosmin Contra înainte de Serbia - România. Selecționerul își felicită jucătorii după meciul de fotbal dintre România și Muntenegru, din cadrul Ligii Națiunilor, desfășurat pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești, vineri 7 septembrie 2018.
Cosmin Contra înainte de Serbia – România. Selecționerul își felicită jucătorii după meciul de fotbal dintre România și Muntenegru

Fiind egal, tot negativismul acesta a revenit în jurul echipei naționale. Am încredere în jucători, au demonstrat că își doresc să schimbe ceva. Partitura pe care o vom alege va încerca să o pună în dificultate pe cea a Serbiei. Şi noi avem absenţe. Se mai fac investigaţii şi mâine vom ştii exact despre starea lui Vlad Chiricheş. Sunt patru jucători care pot evolua la tineret, dar sunt în lotul echipei mari. Nu am cum să am un război cu un aşa om valoros cum este domnul Cornel Dinu. Nu ştiu dacă este vorba de o criză, dar noi lucrăm atât cât putem, lucrăm anumite trasee. Am primit parametrii, am avut posesie”, a declarat Cosmin Contra despre Serbia – România, în cadrul conferinţei de presă.

Ultimele noutăţi înainte de meciul de la Belgrad >>>>> https://goo.gl/ojFyfRCum arată stadionul pe care se joacă Serbia-România. FOTO EXCLUSIV >>>> https://goo.gl/wYfHHxAbsenţă importantă pentru naţionala României >>> https://goo.gl/avNS1W

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 9. September 2018

Şi Cristi Săpunaru a participat la conferinţa de presă premergătoare partidei cu sârbii şi a anunţat că naţionala României va arăta altfel în meciul de la Belgrad: “Va fi cu totul și cu totul alt meci, ambele echipe vor să câștige, cei din Muntenegru au venit să se apere și asta au făcut tot meciul. Trebuie să fim atenți, pentru că au jucători valoroși. Vom vedea ce se va întâmpla”, este o parte din ceea ce a spus fundaşul.

După ce Vlad Chiricheş, Mihai Pintilii şi Eric Bicfalvi au ieşit din lot, echipa României pentru Serbia arată aşa:

Portari: Ciprian Tătărușanu (FC Nantes, 51/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0)

Fundași: Romario Benzar (FCSB, 12/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 3/1), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 27/0), Mihai Bălașa (FCSB, 4/0), Alin Toșca (PAOK Salonic, 13/0), Nicușor Bancu (U Craiova 1948 Club Sportiv, 3/0)

Mijlocași: Răzvan Marin (Standard Liege, 11/1), Tudor Băluță (FC Viitorul, 1/0), Adrian Stoian (Crotone, 2/0), Paul Anton (Krylia Sovetov, 3/0), Alexandru Chipciu (Sparta Praga, 35/4), Dorin Rotariu (AZ Alkmaar, 6/1), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 22/8), Constantin Budescu (Al-Shabab, 11/5), Alexandru Maxim (Mainz, 29/2), Alexandru Mitriță (U Craiova 1948 Club Sportiv, 3/0)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț, 23/6), George Țucudean (CFR Cluj, 5/1), Denis Drăguș (FC Viitorul, 0/0)