Fotbal intern

Cosmin Contra, încântat de numirea lui Eugen Neagoe la Dinamo: ”Asta îl recomandă”

17.06.2019 | 00:00
Cosmin Contra incantat de numirea lui Eugen Neagoe la Dinamo Asta il recomanda

Selecționerul echipei naționale a României, Cosmin Contra, este încântat de numirea lui Eugen Neagoe în funcția de antrenor principal la Dinamo București. Fostul tehnician de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a fost adus pe banca tehnică a ”câinilor” după înlăturarea lui Mircea Rednic, care a dus echipa pe locul 9 în sezonul recent încheiat.

Cosmin Contra, încântat de numirea lui Eugen Neagoe la Dinamo: ”Sper să găsească liniştea necesară”

”Neagoe a făcut treabă foarte bună la Sepsi. Atât timp cât a fost la Sepsi a făcut o treabă foarte bună. Asta îl recomandă să facă acest pas spre Dinamo. Ceea ce a făcut la Sepsi nu poate să nu fie luat în seamă. Sper din toată inima să  găsească liniştea necesară şi să o facă pe Dinamo să joace bine, jucătorii să evolueze la un nivel foarte înalt. Atunci şi aria de selecţie este diferită pentru echipa naţională”, a spus Cosmin Contra pentru Telekom Sport, mulțumit de numirea lui Eugen Neagoe ca antrenor la Dinamo.

Selecționerul echipei naționale a României a vorbit și depsre schimbarea de antrenor de la FCSB și crede că pe Bogdan Andone, noul tehnician al vicecampioanei Ligii 1 Betano, va fi o presiune uriașă: ”Este clar că în partea cealaltă la FCSB, după patru ani în care nu s-a câştigat nimic, e clar că presiunea e şi mai mare”.

Mircea Rednic se salută cu Eugen Neagoe după meciul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Dinamo

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere

Anterior, Cosmin Contra a susţinut că strategia clubului Dinamo București este una greşită, lucru care se întâmplă de câţiva ani. În plus, selecționerul în vârstă de 43 de ani a susţinut că nu se aştepta ca Mircea Rednic să fie dat afară la finalul sezonului recent încheiat.

Înlăturarea lui Mircea Rednic a creat o situație extrem de tensionată la Dinamo București, fanii protestând vehement față de decizia oficialilor. La mijloc a căzut chiar noul antrenor al echipei, Eugen Neagoe, a cărui prezentare oficială a fost amânată după ce suporterii au intrat în baza de pregătire de la Săftica și au pus stăpânire pe sala de conferințe. Nici numirea lui Florin Prunea în funcția de manager general nu a mai liniștit apele, fanii cerându-i acestuia să demisioneze imediat, considerând că a revenit într-un moment delicat la clubul de suflet.