Fotbal intern

Cosmin Contra, încurajări pentru Adam Nemec: „Îți vei lua revanșa sâmbătă, cu FCSB”. Video

29.09.2020 | 12:46
Cosmin Contra incurajari pentru Adam Nemec Iti vei lua revansa sambata cu FCSB Video
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a oferit încurajări pentru Adam Nemec, după ce slovacul a fost foarte supărat în urma evoluției sale din partida Dinamo – UTA 0-1, în etapa a cincea a Ligii 1.

Atacantul slovac a revenit în Ștefan cel Mare în recenta pauză competițională, după ce a mai jucat pentru clubul alb-roșu între 2016 și 2018.

ADVERTISEMENT

Cu Nemec titular, Dinamo a reușit să câștige patru puncte în trei meciuri, cu FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș și UTA. Slovacul nu a reușit să marcheze, însă, niciun gol.

Cosmin Contra, încurajări pentru Adam Nemec: „Și-a cerut scuze”

Pe parcursul primei experiențe la Dinamo, Nemec a fost un vârf foarte apreciat, deși a înscris doar de 17 ori în cele 57 de meciuri jucate în tricoul alb-roșu. De altfel, Nemec a lucrat și atunci cu Cosmin Contra, iar antrenorul a rămas impresionant de calitățile lui și a decis să îl aducă la echipă odată ce a revenit la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 35 de ani, slovacul Nemec nu a reușit să marcheze niciodată de când s-a întors în Ștefan cel Mare, iar lipsa de randament a atacantului a stârnit nemulțumiri în rândul fanilor și al conducătorilor clubului, care caută deja încă un atacant.

Contra nu l-a criticat public pe Nemec, deși a recunoscut că randamentul slovacului nu este aproape de așteptări. Antrenorul, însă, a povestit după meciul cu UTA că Nemec era supărat în vestiar și că l-a încurajat în perspectiva meciului cu FCSB.

ADVERTISEMENT

„Era foarte supărat Adam Nemec după meci, și-a dat seama că a făcut o partidă mai puțin bună. Este un jucător care se consumă mult, care își dorește să ajute echipa. Din păcate, astăzi nu a fost inspirat în niciun moment. Chiar înainte de a veni la conferința de presă am avut o discuție cu el.

Era singurul care a rămas în vestiar, era cu mâinile în cap, gândindu-se că nu a făcut un meci bun. Și-a cerut scuze față de mine și de coechipieri pentru ce a jucat. I-am zis că tuturor ni se poate întâmpla, dar are posibilitatea să își ia sâmbătă revanșa, cu FCSB”, a spus Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

Vor să mai aducă un atacant

După plecarea lui Daniel Popa, care a fost împrumutat la Chindia Târgoviște pentru restul sezonului, Dinamo nu se mai poate baza decât pe slovac pentru rolul de vârf clasic. Cosmin Contra a oferit încurajări pentru Adam Nemec după meciul cu UTA, însă chiar și așa vrea o alternativă la vârful slovac.

Astfel, conducerea dinamovistă caută să mai aducă în aceste zile încă un atacant. Informația a fost confirmată atât de Pablo Cortacero, reprezentantul grupului de investiții care finanțează Dinamo, dar și de către Dorin Șerdean, președintele executiv al clubului.

”Ne-au mai rămas trei jucători pe care vrem și putem să-i aducem ca să completăm echipa. Ne uităm după un fundaș central, un mijlocaș central și un atacant”, a declarat Pablo Cortacero pentru doarromania.ro.

Pentru alb-roșii, urmează partida din etapa a șasea a Ligii 1, în fața rivalilor de la FCSB. Meciul se va disputa sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT