Fotbal intern

Cosmin Contra, ironizat de fanii lui Dinamo după ce a participat la Revelionul lui Dan Negru. Foto

01.01.2021 | 14:31
Cosmin Contra ironizat de fanii lui Dinamo dupa ce a participat la Revelionul lui Dan Negru Foto
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a fost ironizat de fanii lui Dinamo, după ce a participat la Revelionul lui Dan Negru la Antena 1. Fostul antrenor al dinamoviștilor s-a deghizat în Grinch și a fost taxat imediat de către suporteri.

Cosmin Contra a fost unul dintre protagoniștii Revelionului Starurilor de la Antena 1, alături de fostul dinamovist Giani Kiriță. Însă Cosmin Contra nu a scăpat de ironiile suporterilor dinamoviști.

ADVERTISEMENT

Revelionul Starurilor de pe Antena 1, cu Dan Negru, a ieșit din nou pe prima poziție în clasamentul audiențelor. Pentru a 21-a oară de când se măsoară aceste cifre în televiziune de Anul Nou.

Cosmin Contra a participat la Revelionul lui Dan Negru. Cum s-a făcut de râs

Fanii lui Dinamo l-au ironizat pe Cosmin Contra dupa ce a participat la Revelionul starurilor la Antena 1, organizat de Dan Negru

Fostul antrenor al lui Dinamo a ajuns noul subiect de glume al suporterilor dinamoviști, după ce Cosmin Contra a acceptat să participe la Revelionul Starurilor de la Antena 1, moderat de „regele audiențelor”, Dan Negru.

ADVERTISEMENT

Contra a fost taxat dur de fani pentru prezența la Revelionul Starurilor: „Unii cu carduri, alții cu Revelioane! DDB!” sau „Oare era filmată emisiunea când se plângea el de dureri în piept?”, au fost două dintre comentariile ironice al suporterilor lui Dinamo.

Cosmin Contra s-a deghizat in Grinch la Revelionul Starurilor de la Antena 1. Sursa foto: captura Antena 1
Cosmin Contra s-a deghizat in Grinch la Revelionul Starurilor de la Antena 1. Sursa foto: captura Antena 1

Oamenii din sport au rupt audiențele și în acest an, Dan Negru avându-i ca invitați pe Cosmin Contra, Giani Kiriță și Marian Drăgulescu. Marian Drăgulescu, cel mai titrat gimnast al României, a fost majordomul Lurch, din Familia Addams, la Revelionul Starurilor 2021. Sportivul nu a părăsit scena fără să fie aplaudat la scenă deschisă de invitații lui Dan Negru.

ADVERTISEMENT
Marian Dragulescu s-a deghziat in Lurch, majordomul familiei Adams. Sursa foto: captura Antena 1
Marian Dragulescu s-a deghizat in Lurch, majordomul familiei Adams. Sursa foto: captura Antena 1

Fostul antrenor al lui Dinamo a fost recunoscut însă destul de repede de Giani Kiriță, chiar dacă a avut parte de un machiaj de Hollywood.

Dan Negru a rupt din nou audiențele de Revelion

Revelionul prezentat de Dan Negru a fost din nou lider în audiențe. Paginademedia scrie că programul a fost urmărit și de 3,6 milioane de români, fiind la mare distanță de urmăritoarele ProTV, Kanal D sau România TV. Asta înseamnă o cotă de piață – peste 30% (aproape 40 chiar pe comercial), ceea ce înseamnă că unul din trei români care se uita la televizor era pe Antena 1.

ADVERTISEMENT
Revelionul lui Dan Negru a fost lider de audienta in noaptea de Anul Nou. Sursa foto: Antena 1
Revelionul lui Dan Negru a fost lider de audienta in noaptea de Anul Nou. Sursa foto: Antena 1

Antena 1 a condus în topul audiențelor la nivelul publicului din toată țara cu o medie de 14.4 puncte de rating și 31.9% cota de piață, urmată de Romania TV, cu 5.1 puncte de rating și 11.2% cota de piață, Kanal D, cu 3.4 puncte de rating si 7.6% cota de piata, Pro TV cu 3.3 puncte de rating si 7.3% cota de piata si TVR 1, cu 2.9 puncte de rating si 6.4% cota de piață.

Minutul de la miezul nopții a adunat în fața micilor ecrane 2.930.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toată țara. Cel de-al 21-lea program de Revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1, difuzat în intervalul orar 22:02 – 02:00, a obținut în acest an o audiență de peste 4 ori mai mare față de principalul competitor, Pro TV, la nivelul publicului din întreaga țară si de aproape 3 ori mai mare față de următorul clasat, Romania TV.

Dan Negru este singurul prezentator din Europa care a moderat 20 de ani consecutiv Revelion

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 20 de ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audiență, conform studiilor oficiale. Show-urile sale au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor încât “Fac revelionul cu Negru” a devenit o exprimare clasică pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

ADVERTISEMENT