Fotbal intern

Cosmin Contra l-a lăudat pe noul tehnician al lui Dinamo: ”E un antrenor capabil”

07.12.2020 | 18:23
Cosmin Contra la laudat pe noul tehnician al lui Dinamo E un antrenor capabil
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra, fostul tehnician al celor de la Dinamo, are încredere că noul antrenor al lui Dinamo (Jerry Gane) – ”secundul” rămas deocamdată interimar la echipa din București – poate face lucruri frumoase pe banca ”câinilor”. 

„Ar fi foarte bine să rămână până la finalul sezonului. Jerry Gane a fost alături de mine în ultimii 3 ani, e un antrenor capabil. Depinde numai de el dacă va rămâne sau nu”, a spus Contra, potrivit ProX.

ADVERTISEMENT

De astăzi începe pregătirea meciului cu Poli Iași, iar noul antrenor al echipei Dinamo este Ionel Gane. El s-a conformat dorinței fanilor și fotbaliștilor și va rămâne la Dinamo atât cât îl vor ține bateriile.

Mesajul lui Ionel Gane pentru suporteri

„Conjunctura a făcut să fiu aici, am vorbit cu Cosmin Contra, el m-a rugat să rămân, în aceste zile apăsătoare. Eu vreau să continui până la finalul sezonului, ne concentrăm să pregătim meciul cu Iașiul. Aceasta dacă nu mai apare ceva zilele viitoare. Eu le mulțumesc încă o dată fanilor, au respectul meu, al nostru, pentru mesajele și toate acțiunile lor”, a spus noul antrenorIonel Gane va fi ajutat de Iulian Mihăescu și Cătălin Mulțescu care s-au întors la Dinamo la dorința fotbaliștilor.

ADVERTISEMENT

Antrenorul interimar al ”câinilor”, Ionel Gane, speră ca în luna cadourilor problemele financiare de la echipă să se rezolve, iar angajații de la Dinamo să-și ia în sfârșit salariile restante.

Dinamo s-a impus la Pitești cu 1-0 contra lui FC Argeș, într-un joc pe care au controlat-o cel puțin până în momentul în care Andrei Radu a primit cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

”Ar fi minunat ca acest club să nu intre în faliment”

”Ne-am luat cele trei puncte și îi dedicăm victoria lui Cosmin Contra, o merită. Este și o victorie pentru fani. Ne-au demonstrat că sunt mereu alături și nu ne părăsesc la greu. M-am consultat cu Cosmin înainte de meci”, a spus antrenorul lui Dinamo.

”Ar fi minunat ca acest club să nu intre în faliment și nu merită să ajungă în această situație. Poate cu noul stadion nu se va ajunge aici”, a adăugat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

„Dragi suporteri dinamovişti, plec din România cu o mare durere în suflet. Nu mi-am imaginat niciodată că proiectul în care am crezut cel mai mult în viaţa mea este o mare minciună. Vă rog să îmi iertaţi naivitatea”,  a fost mesajul lui Cosmin Contra la plecarea de la Dinamo.

ADVERTISEMENT