Sport
notix pixel id

Cosmin Contra, lăudat de un jucător revenit la naţională: “Cât de mult s-au schimbat lucrurile!”

07.10.2018 | 17:45
Cosmin Contra, lăudat de un jucător revenit la naţională:
Cosmin Contra lăudat de un jucător revenit la naţională. Selecţionerul în meciul de fotbal dintre Serbia şi România

Gabi Tamaş îl laudă pe Cosmin Contra pentru modul în care lucrează la echipa naţională a României. Fundaşul a revenit după trei ani de zile sub “tricolor” a vorbit despre ce a găsit la lot, precum şi despre şansele echipei României în meciurile cu Lituania şi Serbia.

“Nu ştiu dacă mă aşteptam să mai fiu convocat. Dar prin prisma faptului că avem accidentări şi am avut un an trecut foarte bun, iată că sunt din nou aici. Eu am crezut că sunt în atenţia oricărui antrenor de la echipa naţională şi asta mi se pare normal. Ca toţi jucătorii români să fie în atenţia selecţionerului, indiferent cine e.

Laude pentru Cosmin Contra de la Gabi Tamaş

Mă bucur că am găsit acest staff, am jucat cu toţi dintre ei. Mă bucur mult pentru ei şi cred că în câţiva ani o să fiu şi eu ca ei! Contra e Mister, iar eu sunt jucător… Trebuie să ascultăm de el pentru că a jucat la echipe mari. Nimeni nu e perfect şi trebuie să înveţe din ce spune antrenorul. Avem amintiri frumoase împreună, chiar foarte frumoase. Nu vreau să supăr pe cineva, dar ce am găsit aici s-a schimbat în bine. Nu numai ca şi colegi sau staff, ci tot ce am găsit aici. Mă bucură să văd ce am găsit aici după trei ani.

“Serbia e mai bună ca Lituania”

Chiar sunt adversare incomode. Dacă vă mai amintiţi Lituania la Cluj, când am luat bătaie 3-0. Toţi ne-au dat favoriţi şi uite că am intrat pe teren şi primul gol a fost de la 45 de metri. Nici nu ştiu cum a intrat mingea aia în poartă.

Niciun meci nu e usor, trebuie să tratăm toate meciurile la fel. Serbia este o echipa mai bună, mult mai bună decat cea a Lituaniei, dar trebuie să le tratăm la fel ambele meciuri, ţinând cont şi de faptul că se joacă pe sintetic (n.r. cu Lituania). Vă daţi seama, orice jucător de fotbal ar vrea să joace cu stadionul plin. Şi chiar îi rugăm să vină să susţină naţionala pentru că avem o echipă bună şi avem şanse de calificare”, a declarat Tamaş pentru Telekom Sport.

Cosmin Contra lăudat de un jucător revenit la naţională. Gabriel Tamaş, Cosmin Contra şi Arjen Robben în partida România - Olanda 0-2, de pe 17 iunie 2008, de la EURO 2008.
Cosmin Contra lăudat de un jucător revenit la naţională. Gabriel Tamaş, Cosmin Contra şi Arjen Robben în partida România – Olanda 0-2

Tamaş îl apreciază pe Contra, alături de care a şi jucat la echipa naţională.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik