Sport

Cosmin Contra, lider în Arabia Saudită! Al Ittihad, victorie în prelungiri în ultima zi a anului. Video

Cosmin Contra încheie anul 2021 în forță. Echipa sa, Al Ittihad a câștigat cu 3-2 în ultima zi a anului și este lider în Arabia Saudită. Victoria a venit în prelunigirile meciului
31.12.2021 | 18:22
Cosmin Contra lider in Arabia Saudita Al Ittihad victorie in prelungiri in ultima zi a anului Video
ADVERTISEMENT

Al Ittihad a câștigat cu 3-2 meciul jucat împotriva celor de la Al Batin, în ultima zi a anului 2021. A fost un meci nebun al cărui deznodământ a fost stabilit în prelungiri.

Echipa lui Cosmin Contra a revenit de la 0-1 și a reușit să se impună și grație a două autogoluri marcate de gazde.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra, lider în Arabia Saudită! Nebunie de meci în ultima etapă

Antonio a deschis scorul în minutul 5 pentru Al Batin, însă Ittihad a întors scorul. Același Antonio și-a înscris în proprie poartă, în minutul 8, iar Naji a marcat încă un autogol pentru Al Batin, în minutul 72.

Gazdele au reușit să readucă egalitatea în minutul 83 prin Rayhi, însă echipa lui Cosmin Contra a reușit victoria după golul marcat în minutul 90+3 de Camara.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Costel Gâlcă, ultimul în campionat! Al Hazem a pierdut în prelungiri

Al Ittihad este lider în clasament, cu 32 de puncte după primele 14 etape. Echipa lui Cosmin Contra traversează o perioadă excelentă, cu cinci victorii consecutive pe plan intern.

Costel Gâlcă a avut și el meci în ultima zi a anului. Românul a preluat Al Hazem, însă a pierdut meciul cu Al Taeee în minutul 95. Echipa lui Gâlcă este ultima în Arabia Saudită, cu 11 puncte.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra, mari regrete de la Dinamo: “Eu știu cât am suferit 4 luni acolo”

Pentru Cosmin Contra, experiența de la Al Ittihad este prima după cea de la Dinamo, când a fost convins de Pablo Cortacero că proiectul este unul solid. Contra a plecat după 4 luni în care nu  a văzut niciun ban:

„Orice punct de vedere am nu o să intereseze pe nimeni. Dacă cei din DDB se simt mai bine când mă acuză pe mine, atunci să fie sănătoși.

ADVERTISEMENT

Eu știu cât am suferit 4 luni acolo și cât am încercat să fac treabă într-o atmosferă imposibilă creată de spanioli.

“Să acuzăm oameni care chiar au vrut să facă ceva e ușor”

Am crezut într-un proiect care a fost o minciună de la început. Eu le doresc celor de la DDB să reușească să salveze echipa de la retrogradare. Să acuzăm oameni care chiar au vrut să facă ceva e ușor.

După 6 luni de zile am luat 2 salarii fără să ameninț pe nimeni și fără să mă bată gândul să dau în judecată clubul”, a declarat Contra referitor la perioada Dinamo.

 

ADVERTISEMENT