Cosmin Contra îl dă de gol pe Lobonț. Ce vrea să facă fostul portar

Eduard Nicolae Popa   
în Echipa nationala
06/06/2018, 08:56
Cosmin Contra îl dă de gol pe Lobonț. Ce vrea să facă fostul portar GALERIE FOTO
Cosmin Contra și Bogdan Lobonț au jucat mai mulți împreună la naționala României

Cosmin Contra s-a arătat mulțumit de victoria elevilor săi în fața Finlandei, scor 2-0, după golurile lui Cristi Manea și Ciprian Deac. Sărbătoritul serii a fost însă veteranul portar Bogdan Lobonț, cel care și-a anunțat retragerea din activitate.

“Vreau să îi dedic această victorie şi lui Bogdan Lobonţ. Am apucat să-l bag în finalului meciului, datorită băieţilor care au marcat două goluri”, a spus tehnicianul României. Cosmin Contra a povestit și ce planuri are „Lobby” pentru viitor: El vrea acum să înceapă cariera de antrenor şi, din câte am înţeles, va avea o întâlnire în zilele următoare cu Monchi în care va vedea care va fi pasul pe care-l va urma. În funcţie de această întâlnire, vedem dacă poate să rămână şi la echipa naţională, şi la Roma”, a explicat Contra.

De ce a vrut să îl bage Contra pe Lobonț pe teren în minutul 86

Bogdan Lobonţ a jucat cinci minute în ultimul său meci la echipa naţională. El a intrat pe teren în minutul 87, când l-a înlocuit pe Ciprian Tătărușanu și a și primit banderola de căpitan de la portarul lui Nantes. Contra a explicat că ar fi vrut să îl bage pe „Lobby” cu un minut mai devreme: „Am vrut să-l bag în teren în minutul 86 pentru că era la selecţia cu numărul 86. Era emoţionat, am vorbit cu el. Şi-a dorit să intre în minutul 86”, a declarat Cosmin Contra, la conferința de presă de la sfârșitul meciului.

Închide ×