Fotbal intern

Cosmin Contra, nervos la conferința de presă susținută înainte de România – Insulele Feroe. “Să lase jucătorii în pace!”

Cosmin Contra nervos la conferinta de presa sustinuta inainte de Romania  Insulele Feroe Sa lase jucatorii in pace
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a susținut o conferință de presă înaintea meciului pe care echipa națională a României îl va juca împotriva Insulelor Feroe, marți, 26 martie, de la ora 21.45, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj – Napoca.

Cosmin Contra, nervos la conferința de presă susținută înainte de România – Insulele Feroe

…despre meciul cu Insulele Feroe:Eu cred că Feroe a avut o zi proastă în Malta. Este o echipă așezată bine în teren din punct de vedere tactic. Joacă un sistem cu 5 fundași, 4 mijlocași și un atacant și încercă să se închidă foarte mult, să joace pe contraatac. Sunt foarte periculoși pentru că au jucători masivi și încearcă să înscrie din faze fixe. Trebuie să tratăm acest meci cu maximă seriozitate. O să avem jucători proaspeți și cu siguranță o să apară jucători noi în primul 11. Jucătorii vor face totul pentru a câștiga meciul cu Insulele Feroe. Nu mă interesează scorul, ci evoluția echipei pe durata celor 90 de minute. Vreau să facem ceea ce pregătim la antrenament pentru a avea un meci ușor.”

ADVERTISEMENT

…mesaj pentru contestatari: “Mă deranjează anumite lucruri spune de foști jucători și antrenori la echipa națională. Eu sunt acum antrenorul echipei naționale, iar ei pot face schimbările dorite de ei atunci când vor fi în locul meu. Nu este normal să nu analizăm corect ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Suedia. Am avut 7 jucători U21 în echipă la meciul cu Suedia. Am avut o singură înfrângere din 9 meciuri oficiale și au lovit în acești jucători. Au spus că nu am experiență… E adevărat că sunt tânăr, dar nu poți spune că nu am experiență. Se vede un spirit de luptă extraordinar la această echipă de când sunt eu aici. Eu mai aveam pe bancă încă 4-5 de la echipa națională de tineret. Faceți analizele cum doriți, dar eu sunt antrenorul echipei naționale. Pe mine nu mă deranjează că mă atacă, dar să lase jucătorii în pace! Am făcut mai multe greșeli decât Suedia, se poate întâmpla pentru că sunt jucători tineri, dar am avut forța să mergem și să egalăm. Dacă aveam puțin noroc egalam pe final de meci. Să analizăm corect lucrurile. Dacă distrugem de la primul meci, dacă scoatem în evidență lucrurile negative, atunci nu avem nicio șansă. Eu îmi apăr jucătorii pentru că știu ce se întâmplă aici. De ce să vorbim de critici în loc să vorbim despre lucrurile pozitive?”

ACUM! Cosmin Contra, conferinţă înainte de România – Insulele Feroe >>> https://goo.gl/ZAS4ndCum arată primul 11 pe care selecţionerul îl va trimite în teren la Cluj >>> https://goo.gl/ZAS4ndSelecţionerul din Feroe îi face echipa lui Contra: "Mă aştept să joace" >>> https://goo.gl/7GNhQX

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 25. März 2019

Jucătorii tineri din lotul României, lăudați de Cosmin Contra

…despre jucătorii de la U21: “Sunt mulțumit de cum au intrat jucătorii tineri. În repriza a doua cu Suedia au jucat la adevărata lor valoare. Au intrat cu puțin trac, dar și-au revenit. Mi s-a părut că George Pușcaș a fost un pic obosit și a fost alegerea mea să îl schimb. Nu știu dacă a fost o alegere bună sau nu. Băieții au răspuns foarte bine cu Suedia și ăsta este lucrul celo mai important.”

ADVERTISEMENT

…despre meciul cu Suedia: “E clar că am făcut analiza meciului cu Suedia și le-am spus ceea ce am văzut la meci. Noi am avut 20 de minute slabe cu Suedia în care am pierdut multe la mijloc. Am făcut 2-3 greșeli copilărești, dar i-am felicitat pentru repriza a doua. Trebuie să luăm lucrurile pozitive din repriza a doua. Nu mai trebuie să repetăm greșelile făcute în meciul cu Suedia pentru că ne costă foarte mult.