ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cosmin Contra nu crede în boala lui Pablo Cortacero: „Nu știu dacă e adevărat sau nu!”

Autor: Ionut Neamţu | 05.11.2020 | 12:55
Cosmin Contra nu crede în boala lui Pablo Cortacero: „Nu știu dacă e adevărat sau nu!”
Cosmin Contra nu crede în boala lui Pablo Cortacero: „Nu știu dacă e adevărat sau nu!”

Pablo Cortacero, noul investitor de la Dinamo, ar fi infectat cu COVID-19 și s-ar afla internat în spital, însă antrenorul Cosmin Contra nu este convins 100% de veridicitatea informației.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero ar fi trebuit să sosească în această săptămână la București pentru a rezolva mare parte dintre problemele financiare cu care se confruntă Dinamo, dar venirea sa a fost amânată deoarece a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus.

„Am discutat cu Pablo, era în spital. A avut simptome specifice, probleme cu respirația, dar se simte mai bine după câteva zile de spitalizare. Sperăm să iasă din spital în cel mai scurt timp, să fie trimis acasă sub tratatament specific. Pablo face un apel la unitate în aceste momente complicate pentru fiecare dintre noi”, a spus directorul general Alex Couto pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra nu e convins 100% de boala lui Pablo Cortacero

Problemele de sănătate pe care le traversează Pablo Cortacero adâncesc și mai mult criza de la Dinamo, mai ales că în această săptămână era termenul limită pentru achitarea unor datorii, printre care și salariile restante față de jucători.

Cum însă Cortacero a devenit „indisponibil”, plățile se amână din nou, ceea ce l-a înfuriat pe antrenorul Cosmin Contra. Și așa sub presiune din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare, tehnicianul este convins că nu are cum să-și mobilizeze echipa dacă există datorii, mai ales că urmează un meci crucial în deplasare cu Viitorul.

ADVERTISEMENT

„Eu unul nu am mai gestionat o astfel de situație. Problema nu este legată de dificultățile acestea, problema o reprezintă promisiunile care se fac săptămână de săptămână că situația se va reglementa și această situație nu se reglementează.

Dacă s-ar fi spus de la început că acest club va avea bani în luna decembrie și în luna decembrie se termină toate problemele financiare, cred că nimeni nu ar fi avut o problemă. Dar dacă se spune în fiecare săptămână că vor intra niște bani, să se reglementeze atunci odată situația financiară. Nu numai la prima echipă, aici mă gândesc și la toți cei care sunt în jurul nostru, la antrenorii de la grupele de copii și juniori, la staff-ul administrativ, la cei care sunt la terenuri, bucătarii, la angajații care sunt pe la club.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să fim conștienți că situația este una grea în momentul de față și singurul care poate să o deblocheze este Pablo Cortacero. Care din păcate este cu Covid și deocamdată nu știm care este starea lui de sănătate. Nu am cunoștințe de ceea ce se întâmplă, am înțeles că este internat, nu știu dacă este adevărată informația sau nu”, a spus Cosmin Contra într-o intervenție la postul de televiziune PRO X.

A răbufnit și înaintea partidei cu Sepsi

Nu este pentru prima oară când Cosmin Contra se ia de investitorii spanioli de la Dinamo. Înaintea meciul din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, FANATIK v-a dezvăluit că antrenorul dinamovist este neliniștit de faptul că banii promiși de spanioli întârzie să apară, ceea ce creează o stare de tensiune în sânul echipei și are repercusiuni și asupra rezultatelor.

ADVERTISEMENT

Informația a fost confirmată chiar de antrenor la conferința de presă premergătoare meciului.

„Eu am venit la Dinamo pentru că mi s-a prezentat un proiect solid din toate punctele de vedere. Ca jucători, am adus cam tot ce ne-am dorit să aducem. Există o neliniște la nivel administrativ, pentru că nu s-au pus bazele noului Consiliu de Administrație, nu s-au pus bazele pentru o nouă structură.

ADVERTISEMENT

Nu s-au făcut acele plăți care trebuiau să se facă până acum… există o neliniște din partea tuturor la acest nivel. Sunt speranțe că în cel mai scurt timp se vor regla aceste lucruri, iar atunci putem să vorbim despre acest grandios proiect de la Dinamo. Și eu sunt neliniștit, pentru că lucrurile întârzie să se așeze.

Există o neliniște, dar în același timp am încredere că acest proiect este cel care mi s-a prezentat și că vom putea să facem o echipă mare. În fiecare zi vorbesc cu patronul, îmi transmite liniște. Mi-a spus că toate problemele se vor rezolva”, spunea Cosmin Contra în urmă cu aproximativ două săptămâni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!