Fotbal intern

Cosmin Contra nu-l vrea pe Ianis Hagi la naţională: “Nu poate face pasul”

23.08.2018 | 11:15
Cosmin Contra nul vrea pe Ianis Hagi la nationala Nu poate face pasul

Cosmin Contra nu-l vrea pe Ianis Hagi la naţională şi explică de ce “decarul” de la Viitorul Constanţa nu este încă pregătit să facă trecerea de la tineret la echipa de seniori a “tricolorilor”.

După ce s-a contrat în declaraţii cu Gheorghe Hagi, care a fost supărat că fiul său nu e chemat la naţională, Contra nu l-a selecţionat pe Ianis Hagi nici acum, chiar dacă “Regele” l-a atacat dur în luna mai: ”Chiar dacă este băiatul meu, Ianis e căpitanul Viitorului, echipa de pe locul 3, echipa cu cel mai frumos fotbal, cel mai bun în pregătire, cei mai buni marcatori și pasatori decisivi în 2018, el şi Mitriţă, din Liga 1.

Cosmin Contra nu-l vrea pe Ianis Hagi la naţională

E cel mai bun jucător sub 21 de ani care există în România. O spune statistica! Şi nu este convocat, iar Contra zice că vrea să întinerească echipa. Cosmine, bagă un semn de întrebare mare. Mare! Nu se poate aşa ceva. Cine comandă lucrurile? Toate indiciile mele duc spre acest lucru, că se fac convocările prin spate. Sunt prea mulţi de la Viitorul? Poate se supăra cineva, Cosmine, care ţi-e drag ţie. Şi poate face convocările. Este 100% cineva în spate care-ţi spune ce să faci”, tuna Gheorghe Hagi.

”Ianis, în momentul de față, nu poate să facă pasul la echipa mare. Poate să ajute la tineret în momentul de față”, a spus Contra atunci când a fost întrebat despre “decarul” de la Viitorul Constanţa. Nu doar Ianis nu e dorit la naţională de Contra, nici pe Dan Nistor nu-l vede la naţională: ”Am alți jucători care au dat randament pe poziția lui. Este un 4-2-3-1. Eu nu îl văd pe Nistor în locul cui să joace acum. Nistor este într-o formă bună, dar la fel de bine și Stanciu este într-o formă foarte bună. Îl avem suspendat pe Răzvan Marin la primul joc. Poate să joace și Stanciu acolo. Stanciu și Budescu au dat randament foarte bun. E clar că Nistor face o treabă foarte bună la Dinamo, dar nu l-am văzut la echipa națională. După ce am venit la echipa națională, nu l-am chemat pe Nistor. Pentru mine, și Stanciu și Budescu au dat randament când au venit la națională. Eu am în cap acum și un Bicfalvi. Joacă în spatele vârfului și este foarte puternic și la cap. A dat randament la Dinamo și folosit ca vârf”, a spus Cosmin Contra la un post de televiziune.

Cosmin Contra nu-l vrea pe Ianis Hagi la naţională. "Decarul" Viitorului, în meciul de fotbal dintre selecţionatele U 21 ale României şi Portugaliei din cadrul preliminariilor CE 2019, disputat pe stadionul central al academiei Gheorghe Hagi, Ovidiu, vineri 10 noiembrie 2017.
Cosmin Contra nu-l vrea pe Ianis Hagi la naţională. “Decarul” Viitorului, în meciul de fotbal dintre selecţionatele U 21 ale României şi Portugaliei

Echipa naţională de fotbal a României se pregăeşte să debuteze în Liga Naţiunilor, acasă, pe 7 septembrie, pe  Stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti, în faţa celor din Muntenegru. Trei zile mai târziu, “tricolorii” vor evolua în Serbia. Toate partidele echipei naţionale a României din noua competiţie vor fi transmise în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Citeşte şi: