Fotbal intern

Cosmin Contra nu vrea să mai antreneze în România: „E un mediu toxic. Am fost păcălit”

24.11.2020 | 09:28
ADVERTISEMENT

Dinamo suferă din cauza problemelor financiare pe care le are, iar antrenorul Cosmin Contra este pe cale să cedeze. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani se simte păcălit de conducerea spaniolă din Ștefan cel Mare și vrea să ia o decizie radicală.

„Guriță” vrea să vrea să primească o sumă importantă de bani înainte de a o părăsi pe Dinamo și declară că, odată cu experiența nefastă din Ștefan cel Mare, nu va mai antrena în România.

ADVERTISEMENT

Cu Contra pe bancă, roș-albii sunt pe locul 14 în Liga 1, cu nouă puncte obținute în 11 etape și cu un bilanț de două victorii, trei remize și șase eșecuri.

Cosmin Contra a luat o decizie radicală: „Am fost naiv”

Pentru mine, experiențele în România se termină cu acest proiect. Nu mă mai interesează nici naționala, nici echipele de club. Nu mai există nicio cale de împăcare. În niciun caz. Am fost așa de naiv și am crezut în niște oameni că vor face din Dinamo un club cum a fost înainte.

ADVERTISEMENT

Nu aș vrea acestor oameni să le dau bani de la mine, să muncesc și să stau într-un mediu toxic pe care ei mi l-au creat”, a declarat Cosmin Contra, conform antenasport.ro.

„Au fost păcălite multe familii”

Antrenorul lui Dinamo e de părere că mai mulți fotbaliști și membri ai staff-ului vor părăsi cât de curând gruparea din Ștefan cel Mare, având în vedere că salariile continuă să fie neplătite.

ADVERTISEMENT

„Nu am fost păcălit doar eu, au fost păcălite multe familii, mulți oameni care au venit alături de acest proiect și sunt în aceeași situație ca și mine. Dacă suporterii dorm mai bine dând vina pe mine, nicio problemă, eu pot să trăiesc și cu acest lucru.

Sigur vor fi mai multe plecări pentru că nimeni nu rămâne să muncească gratis. Staff-ul meu a împrumutat cu bani ca să-și plătească viața de zi cu zi”, a adăugat Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

Cinci experiențe are Cosmin Contra ca antrenor în România, la Poli Timișoara (2010), la Petrolul Ploiești (2012-2014), la Dinamo (2017 și 2020) și pe banca primei reprezentative (2017-2019).

ADVERTISEMENT