Cosmin Contra laudă un internaţional! ”Dacă va continua aşa, va fi om de bază la naţională”

Filon Stan   
in Fotbal intern
06/04/2018, 18:52
Cosmin Contra laudă un internaţional! ”Dacă va continua aşa, va fi om de bază la naţională”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Cosmin Contra are numai cuvinte de laudă la adresa lui Dorin Rotariu! Selecţionerul României a lăudat transformarea din ultima perioadă a jucătorului de la Mouscron.

“Am stat mult de vorbă cu Roti. Îl cunosc de mic, sunt bun prieten cu unchiul lui şi cu tatăl lui, Ilie. Am fost la câteva meciuri ale lui, atât timp cât era la Brugge, cât şi acum, la Mouscron. Mereu vorbeam cu el şi i-am spus că trebuie să facă mult mai mult dacă vrea să reuşească. Eu cred ca a avut un moment de relaxare după transferul de la Dinamo. Acum, l-am văzut foarte schimbat din toate punctele de vedere. Stă aproape o oră şi un sfert în sală după antrenament. Are un program pe care-l face conştiincios.

Contra crede că Rotariu va deveni om de bază la naţională

Are altă mentalitate la antrenamente. E mult mai bătăios, face faza defensivă. Are calitate tehnică şi un talent enorm. Dacă va continua pe acest drum, eu cred că va deveni un jucător important atât la Mouscron, cât şi la naţională”, a spus Cosmin Contra la TV Telekom Sport. Rotariu, 20 de ani, a marcat primul gol pentru România în meciul cu Suedia, 1-0. 

Închide ×