Contra, numai cuvinte de laudă pentru naţionala U19! Pe cine a remarcat selecţionerul!

Filon Stan   
in Fotbal intern
22/03/2018, 14:49
Contra, numai cuvinte de laudă pentru naţionala U19! Pe cine a remarcat selecţionerul!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Meciul în care naţionala U19 a făcut spectacol cu reprezentativa Serbiei, scor 4-0, a fost urmărit şi de selecţionerul Cosmin Contra! Acesta a declarat că a remarcat câţiva jucători, însă are doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă!

Reprezentativa de fotbal a României U19 a obţinut o victorie istorică împotriva reprezentativei similare a Serbiei, în primul meci al nostru din cadrul Turului de Elită U19. ”Tricolorii” s-au impus prin golurile marcate de Alexandru Măţan (20, 61), Olimpiu Moruţan (23) şi Tudor Băluţă (55). În apărare, Vladimir Screciu, fundaşul convaocat de la CS U Craiova, şi-a făcut bine treaba şi a avut o prestaţie ireproşabilă pentru trupa lui Adrian Boingiu. Jucătorul oltenilor l-a impresionat şi pe selecţionerul Cosmin Contra.

Cosmin Contra l-a remarcat pe Screciu

”Am vorbit cu ei înainte şi după meci. E un meci câştigat cu o o echipă puternică, au o şansă mare să se califice la Campionatul European şi ulterior la cel mondial. Au şansă, au valoare, acum au şi mentalitatea să realizeze acest lucru. Dacă vor câştiga şi sâmbătă se vor califica. Nu mi-e frică să aduc jucători care confirmă şi au un joc constant, chiar şi dacă au vârste de 17, 18 sau 19 ani. Screciu este unul dintre jucătorii pe care i-am remarcat acum cu Serbia. Dacă vor juca aşa în continuare vor avea poarta deschisă oricând”, a spus Contra la o conferinţă de presă.

Închide ×