Fotbal intern

Cosmin Contra o consideră pe U Craiova favorită înaintea derby-ului: “Este echipa de pe primul loc”

17.10.2020 | 00:51
Cosmin Contra o considera pe U Craiova favorita inaintea derbyului Este echipa de pe primul loc
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Dinamo București, Cosmin Contra, o consideră pe Craiova favorită înaintea derby-ului de duminică, partidă ce se va disputa în Ștefan cel Mare.

Craiova este liderul la zi al Ligii 1 după un parcurs perfect cu 6 victorii din tot atâtea meciuri disputate în acest sezon și un golaveraj +9.

ADVERTISEMENT

Deși oltenii au pierdut două piese importante pe Elvir Koljic (accidentat) și Valentin Mihăilă (transferat la Parma), aceștia au acoperit rapid posturile vacante prin transferuri efectuate în ultima zi de mercato.

Cosmin Contra o consideră pe Craiova favorită înaintea derby-ului

“Favorită e echipa de pe primul loc. Ei sunt favoriți, noi suntem o echipă nouă, cu 14 jucători aduși, cu un staff nou. Ei au un grup omogenizat, cu 2-3 jucători noi aduși în fiecare perioadă de transferuri.

ADVERTISEMENT

O echipă mult mai sudată, anul trecut au fost aproape de a câștiga campionatul. Jucăm acasă, sper ca jucătorii lui Dinamo să aibă o evoluție mult mai bună decât la meciul cu FCSB. Sper să fim mai inspirați în fața porții și să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în ultimele două meciuri.

Au jucători de la mijloc în sus foarte buni pentru campionatul României. Sper să arătăm mai bine și din punct de vedere fizic. Am încercat să integrăm și jucătorii care au venit în ultima zi de mercato. Cred că putem să câștigăm dacă vom avea o dorință mai mare decât cei de la Craiova” a declarat fostul selecționer într-un interviu pe pagina oficială de Facebook a clubului.

ADVERTISEMENT

Contra despre finalul de sezon: “Dinamo a trecut printr-o situație foarte grea”

Cosmin Contra a amintit și despre situația critică prin care a trecut clubul la finalul sezonului trecut: “Noi am ieșit negativi la ultimele teste. Îmi pare rău, nu e o situație comodă. Dinamo a trecut printr-o situație foarte grea. Nu doresc nimănui să aibă infectați cu acest coronavirus. Sper să se găsească un vaccin pentru a stopa această pandemie și pentru a reveni la normal. Să nu ne mai fie teamă că vom avea jucători infectați”

Acesta apreciază transferurile făcute de trupa lui Cristiano Bergodipe care o consideră în continuare o echipă puternică: “Craiova are un lot valoros. Pierderea acestor doi jucători exponențiali face ca, poate, forța de atac a echipei să nu fie așa de mare. Au un Ivan, un Bărbuț, un Baiaram. L-au luat și pe Ofosu. Mamut arată foarte bine, un atacant foarte înalt, bătăios. Au făcut achiziții bune, s-au acoperit pe acele posturi”

ADVERTISEMENT

Înaintea confruntării de duminică seara Dinamo se află pe locul 14 în campionat cu 5 puncte acumulate în 6 partide și un golaveraj negativ -1.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – U Craiova: 1,97 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT