Carousel hot news

Mulţumit şi nu prea: “Nu au venit toţi jucătorii de care am nevoie”

Cosmin Contra a vorbit după al şaptelea meci amical al verii, FC Dinamo-Anji 0-1. Antrenorul dinamovist este convins că echipa se va lupta pentru primele locuri din clasament, acesta declarând că...
Autor: Razvan Nicolae | 05.07.2017 | 20:52
Mulţumit şi nu prea:

Cosmin Contra a vorbit după al şaptelea meci amical al verii, FC Dinamo-Anji 0-1. Antrenorul dinamovist este convins că echipa se va lupta pentru primele locuri din clasament, acesta declarând că este mulţumit de faptul că niciun jucător din lotul pregătit de el nu a suferit vreo accidentare în cantonamentul din Slovenia. Tehnicianul de 41 de ani a precizat că-şi mai doreşte jucători, dar că va lua o decizie asupra unor noi transferuri abia după primele meciuri din campionat.

…despre cantonamentul din Slovenia: “E important că nu avem niciun jucător accidentat foarte grav. Nu vom fi la nivel maxim, dar o să reglăm asta din mers. Suntem pregătiţi şi aşteptăm să vedem cu cine vom juca în Liga 1”

…despre primul 11: “Bawab şi Oliva au avut mici accidentări, dar în mare parte primul 11 este creionat. Relaţiile de joc sunt de sezonul trecut, au rămas mulţi jucători din stagiunea trecută”

…despre jucătorii transferaţi: “Katsikas nu e la nivel maxim, dar am vorbit cu preparatorul fizic ca să joace. Nu se compară antrenamentul cu jocul. A jucat şi el câteva minute. Salomao e la un nivel mai bun, pentru că a jucat mult în liga a doua din Spania”

…despre transferuri: “Nu au venit toţi jucătorii de care am nevoie, dar sper să arătăm bine în meciurile din campionat. Ştiu că pretenţiile sunt mari şi că sunt aşteptări mari de la mine. Echipa arată bine din toate punctele de vedere. Avem continuitate, nu au plecat mulţi jucători. Vom vedea după primele meciuri din campionat de ce jucători mai avem nevoie”

…despre stadion: “Sper să avem propriul nostru stadion. Am fi de râsul lumii dacă nu se va face stadion. Ar aduce un plus construirea unei noi arene. Am văzut la Petrolul ce înseamnă un stadion nou. Lumea vine altfel pe un stadion european”

…despre obiectivul pentru noul sezon: “Încercăm să ne batem pentru primele locuri. Sper să arătăm bine în noul sezon. La Dinamo sunt mereu cerinţe înalte” .

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!