Fotbal intern

Cosmin Contra, probleme înaintea meciului dintre Muntenegru şi România. “Am câţiva jucători accidentaţi!”

19.11.2018 | 20:33
Cosmin Contra probleme inaintea meciului dintre Muntenegru si Romania Am cativa jucatori accidentati

Echipa naţională a României va juca ultimul meci din Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor, în Muntenegru, iar Cosmin Contra are probleme înaintea partidei care va avea loc în Podgorica. Selecţionerul susţine că există în lotul “tricolorilor” mai mulţi jucători accidentaţi şi că va vedea care este situaţia lor în cursul zilei de marţi, 20 noiembrie.

Duelul dintre Muntenegru şi România are loc marţi, de la ora 21-45, iar Cosmin Contra şi-a făcut toate temele pentru partida de la Podgorica. “Guriţă” susţine că echipa naţională a Muntenegrului este foarte bună pe contraatac şi ştie cum să o blocheze.

Probleme pentru Cosmin Contra înaintea meciului Muntenegru – România

“Orice meci este important când joci pentru echipa naţională a României. Mâine avem nevoie de o victorie pentru a prinde locul doi. Depindem de un alt rezultat pentru locul 1, dar noi trebuie să câştigăm aici şi să nu ajungem în urna a 4-a la tragerea la sorţi pentru EURO 2020. O să facem tot ce ne stă în putere pentru a reuşi acest obiectiv. Ne-am fi dorit ca să depindem doar de noi la ultimul meci, dar nu s-a putut asta. Cred că cele două puncte pierdute în primul meci au făcut să fim unde suntem. Eu sunt încântat de ceea ce am obţinut până acum. O victorie cu Muntenegru ne-ar face să fim mai optimişti şi să sperăm că ne putem califica la EURO 2020. Am câţiva jucători care au probleme medicală şi o să vedem după antrenament ce se întâmplă. O să avem câţiva jucători proaspeţi mâine. Muntenegru e o echipă bine organizată, agresivă, cu jucători care joacă foarte bine pe contraatac. Ne aşteaptă un meci foarte greu. Suntem conştienţi de asta şi o să dăm tot ce avem mai bun pentru a câştiga. Şanse sunt mereu. Contează şi ce noroc o să avem la tragerea la sorţi. 

Este foarte greu să mă gândesc la meciul Serbiei atunci când am în cap doar cum trebuie să îi surprindem pe cei de la Muntenegru. O să vedem la final ce se întâmplă între Serbia şi Lituania. Noi trebuie să câştigăm meciul nostru pentru că nu o să avem şanse să terminăm bine dacă nu ne impunem. Muntenegru are o echipă care pleacă foarte bine pe contraatac şi e clar că o să existe momente în care o să atacăm şi după aceea să revenim foarte repede în apărare”, a spus Cosmin Contra la conferinţa de presă susţinută înainte de Muntenegru – România.

Cosmin Contra la meciul România – Lituania