Fotbal international

Cosmin Contra putea da lovitura în plină pandemie: „Am avut discuții cu echipe din Primera Division!”

12.06.2020 | 23:29
Cosmin Contra putea da lovitura in plina pandemie Am avut discutii cu echipe din Primera Division
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra, fostul selecționer al României, a mărturisit că a avut discuții cu echipe din La Liga, pentru preluarea postului de antrenor, în plină pandemie, însă acestea nu s-au concretizat.

Cosmin Contra putea da lovitura în plină pandemie

Cosmin Contra a recunoscut că a avut mai multe oferte pentru a antrena din nou, inclusiv cu formații din La Liga, însă discuțiile purtate cu oficialii cluburilor respective nu s-au concretizat.

ADVERTISEMENT

„Sunt discuţii inclusiv cu echipe din Spania, şi din alte ţări. A fost interes. Până să fie această pandemie şi să fim izolaţi, am discutat chiar şi cu cu echipele din Primera Division care au schimbat antrenorii.

Am fost în cărţi, ca să zic aşa, dar au fost aleşi alţi antrenori”, a recunoscut Cosmin Contrapentru Look Sport.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care nu a vrut să vină la Craiova

Cosmin Contra a explicat și motivul pentru care nu a vrut să se întoarcă în România, pe banca tehnică a Universității Craiova, formație care s-a reorientat către Cristiano Bergodi, după plecarea lui Corneliu Papură.

„Nu a contat pandemia sau că trebuia să stau două săptămâni în carantină. Pur şi simplu am considerat că nu e momentul să mă întorc în România.

ADVERTISEMENT

Aveam alte discuţii înainte de pandemie şi am vrut să văd dacă se pot finaliza, când se reia fotbalul”, a mai dezvăluit Cosmin Contra.

Între timp, fostul selecționer al României, a vorbit despre presiunile pe care patronii din Liga 1 le puneau pe echipa națională, cu precădere cele ale lui Gigi Becali, care era cel mai vocal:

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna au existat atacuri din partea patronului de la FCSB, dar e clar că fiecare patron din Liga 1 își dorea cât mai muți jucători la echipa națională, pentru a le crește valoarea.

Fiecare își apără interesul. Pot să înțeleg anumite lucruri, dar nu pot să înțeleg anumie răutăți care au existat din partea anumitor oameni din fotbal. Nu am primit telefoane. Cine mă cunoaște știe că nu accept așa ceva”.

ADVERTISEMENT