Fotbal international

Cosmin Contra, reacție nervoasă în conferința de presă. “Când n-am fost eu criticat de când am venit la echipa națională?”

09.06.2019 | 21:00
Cosmin Contra reactie nervoasa in conferinta de presa Cand nam fost eu criticat de cand am venit la echipa nationala

Cosmin Contra a avut o reacție nervoasă în conferința de presă susținută înainte de Malta – România, meci care are loc luni, 10 iunie, ora 21.45, în etapa a 4-a din preliminariile EURO 2020. Selecționerul primei reprezentative a dezvăluit cum a pregătit partida cu Malta și susține că este sigur că o să fie criticat după ce va anunța primul 11 pentru acest meci.

Cosmin Contra, reacție nervoasă în conferința de presă susținută înainte de Malta – România

“Încercăm să evităm vreo surpriză. Tratăm foarte serios Malta, chiar dacă venim după un rezultat pozitiv în Norvegia. Orice meci e periculos dacă nu îl tratezi cu seriozitate. Vor fi anumite schimbări în echipă, la meciul cu Novergia s-a depus un efort imens și avem nevoie de prospețime pe teren. Malta se apără foarte bine, nu văd un jucător care să dezechilibreze, dar au contaatacuri foarte bune. Mi-aș dori să am mai multe puncte, dar avem adversari foarte puternici. Mereu am avut probleme cu adversari din Nordul Europei. Sunt echipe care neu pun tot timpul în dificultate. Echipa mea a dat totul, n-am cum să nu fiu mulțumit de asta. Și în Suedia, și în Norvegia a trebuit să jucăm de la 2-0. Sper ca în meciurile de acasă să fim mult mai concentrați, să avem noi 2-0 și să fugă ei după egalare dacă pot.

Benzar a avut o problemă personală, suntem oameni, trebuie să înțelegem anumite situații. Nu lăsăm pe nimeni în afara lotului. Dragoș Grigore lipsește, Romario Benzar a mers acasă, așa că nu rămâne nimeni în afara lotului. Nu știu dacă Răzvan Marin e disponibil pentru meciul cu Malta. În seara asta, în funcție de ceea ce se va întâmpla azi la antrenament, vom ști mai multe. Toți jucătorii din lot au valoare. Vor fi schimbări, încă nu știu câte”, a spus Cosmin Contra într-o conferință de presă.

Cosmin Contra le dă indicații elevilor săi în timpul unui antrenament. Sursă foto: sportpictures.eu
Cosmin Contra le dă indicații elevilor săi în timpul unui antrenament. Sursă foto: sportpictures.eu

“Mâine vor fi alte voci care mă vor critica pentru echipa de start!”

“Când n-am fost eu criticat de când am venit la națională? Sunt 22 de milioane de selecționeri, doar eu răspund. Nimeni nu e aici să vadă cum sunt jucătorii la antrenamente, sunt lucruri pe care le studiez, încerc să bag echipa în funcție de adversar. Sunt un antrenor norocos, toate rezultatele mele sunt bazate pe noroc, n-am niciun merit. Probabil mâine vor fi alte voci care mă vor critica pentru echipa de start. Trebuie să fii zi de zi cu jucătorii, să îi simți, să vorbești cu ei ca să îți poți da cu părerea. Înțeleg criticile. Nici eu nu am fost mulțumit de jocul echipei. A fost unul dintre cele mai slabe de când sunte eu antrenor. Mutările pe care le aveam pregătite dinaintea jocului ne-au adus în postura de a putea egala”, a mai spus Cosmin Contra.

Meciul dintre Malta și România are loc luni, 10 iunie, de la ora 21.45, în etapa a 4-a din preliminariile EURO 2020. Duelul dintre cele două reprezentative are loc pe National Stadium Ta’Qali din Attard și o să fie transmis de Pro TV. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.