Fotbal intern

Cosmin Contra s-a întâlnit cu Gennaro Gattuso înainte de AC Milan-Napoli! Ce l-a surprins pe antrenorul milanezilor

26.01.2019 | 23:06
Cosmin Contra sa intalnit cu Gennaro Gattuso inainte de AC MilanNapoli Ce la surprins pe antrenorul milanezilor

Cosmin Contra s-a întâlnit cu Gennaro Gattuso înainte de AC Milan – Napoli. Selecţionerul echipei naţionale a României a mers în Italia pentru a vedea care este situaţia lui Vlad Chiricheş, iar cu această ocazie a stat de vorbă cu antrenorul milanezilor.

“Am reuşit ieri (n.r. vineri) să ajung la Milanello şi să văd antrenamentul lui Milan, împreună cu Gatusso, fostul meu coechipier şi prieten, şi adevărul e că a fost foarte plăcut să stau la antrenament şi după antrenament să depănăm amintiri, să văd cum pregăteşte un derby ca cel cu Napoli şi bineînţeles, să vorbesc cu el şi despre jucătorii români, în general şi despe cum vede el fotbaliştii români în perspectivă”, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Cosmin Contra s-a întâlnit cu Gennaro Gattuso înainte de AC Milan-Napoli. Ce i-a spus antrenorul milanezilor

Cosmin Contra s-a întâlnit cu Gennaro Gattuso înainte de AC Milan – Napoli şi au vorbit despre situaţia jucătorilor români. Antrenorul milanezilor i-a transmis că este surprins de faptul că fotbaliştii din ţara noastră nu mai evoluează la echipe de top. Selecţionerul echipei naţionale a României a vorbit şi despre metodele de antrenamente din Serie A.

Cosmin Contra s-a întâlnit cu Gennaro Gattuso înainte de AC Milan-Napoli. Ce au vorbit cei doi
Cosmin Contra s-a întâlnit cu Gennaro Gattuso înainte de AC Milan-Napoli. Ce au vorbit cei doi

“Este surprins, ca probabil mulţi jucători, că nu mai avem foarte mulţi jucători la nivel înalt, cum eram înainte. Ăsta e un lucru care surprinde pe toată lumea, că jucătorul român nu mai face pasul spre echipe puternice. Nu e foarte diferit felul în care gândeşte Gatusso la Milan un meci faţă de cum l-am gândi noi, la orice alte echipe. Doar că resursele pe care el le are şi ajutoarele pe care el le are şi felul în care poate să-şi ducă munca la bun sfârşit, sunt altele şi atunci e mult mai uşor, din punctul ăsta de vedere”, a mai precizat Cosmin Contra.