Fotbal intern

Cosmin Contra s-a operat: “Voi fi cât mai repede aproape de băieţi”

16.10.2018 | 18:00
Cosmin Contra sa operat Voi fi cat mai repede aproape de baieti

Selecţionerul echipei naţionale de seniori a fost supus unei intervenţii chirurgicale, după meciul cu Serbia, încheiat la egalitate, scor 0-0. Cosmin Contra s-a operat după ultima acţiune a României şi anunţă că va face tot posibilul să revină cât mai repede pentru a putea pregăti următoarele două meciuri pe care România le are de disputat luna viitoare.

Cosmin Contra  s-a operat într-o clinică din Spania după ce a amânat intervenţia ca să fie pe bancă la partidele cu Lituania şi Serbia: “Dragi suporteri ai naţionalei, operaţia a decurs bine, fără probleme. Mă simt bine. Voi fi cât mai repede aproape de băieţi.

Selecţionerul Contra s-a operat

Îmi pare rău că la meciul cu Serbia nu am putut să vă facem fericiţi cu cele trei puncte, dar ne vom bate ca şi până acum să vă facem în continuare fericiţi. Mulţumim pentru că aţi fost alături de noi la meciul cu Serbia şi vă aşteptăm şi la următorul meci al echipei naţionale alături de noi“, a spus selecționerul Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Cosmin Contra s-a operat. Imagine cu selecţionerul de pe patul de spital la finalul intervenţiei chirurgicale
Cosmin Contra s-a operat. Imagine cu selecţionerul de pe patul de spital

Când s-a accidentat Contra

Selecţionerul a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile la începutul lunii acesteiea pe scările hotelului din Cluj. Deşi problema lui Cosmin Contra era una destul de serioasă, acesta a preferat să aştepte ca naţionala să îşi joace meciurile cu Lituania şi Serbia, apoi a fost supus intervenţiei chirurgicale.

Ultimele două partide ale României vor avea loc pe 17 şi 20 noiembrie, primul cu Lituania, acasă, pe “Ilie Oană”, apoi cu Muntenegru, în deplasare, de la ora 21:45. România este pe locul trei în grupă în acest moment, cu şase puncte acumulate după primele patru meciuri. Lider este Serbia cu patru puncte, urmată de Muntenegru, care are un punct peste noi. Toate partidele echipei naţionale de seniori vor fi transmise în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.