Fotbal intern

Cosmin Contra se operează după România – Serbia! Cât va dura recuperarea

14.10.2018 | 09:13
Cosmin Contra se opereaza dupa Romania  Serbia Cat va dura recuperarea
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, şi-a surprins fanii la meciul jucat de CFR Cluj contra celor de la CS U Craiova, scor 0-0, în etapa a 10-a din Liga 1 Betano, atunci când a ajuns la stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” în cârje. “Guriţă” s-a accidentat în ziua partidei pe treptele hotelului unde a fost cazat în Cluj.

După ce a efectuat mai multe controale amănunţite, medicii i-au transmis lui Cosmin Contra că are nevoie de operaţie. Ţinând cont de faptul că echipa naţională a României urma să joace două meciuri din Liga Naţiunilor, “Guriţă” a preferat să amâne operaţia până la mijlocul lunii octombrie.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra se operează după România – Serbia

Astfel, Cosmin Contra s-a prezentat la meciul jucat de România la Vilnius, scor 2-1, cu Lituania, în cârje, iar în aceeaşi ipostază o să fie văzut şi la partida cu Serbia, de pe “Arena Naţională”, azi, ora 16.00, în Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor.

Cosmin Contra a suferit o ruptură parţială de tendon achilean la piciorul stâng, iar selecţionerul echipei naţionale a României o să fie operat marţi, 16 octombrie, la o clinică din Spania. Mai mult, “Guriţă” o să fie nevoit să folosească cârjele şi orteza încă 5-6 săptămâni după intervenţia chirurgicală. În aceste condiţii, Cosmin Contra va avea probleme de deplasare şi la partidele pe care naţionala României le va juca cu Lituania şi Muntenegru care vor avea loc în luna noiembrie.

ADVERTISEMENT
Cosmin Contra le-a dat indicaţii “tricolorilor” în meciul cu Lituania, deşi a avut probleme în a sta în picioare

Iată programul meciurilor echipei naţionale a României în Liga Naţiunilor:

  • 14 octombrie: România – Serbia, Arena Naţională, ora 16.00
  • 17 noiembrie: România – Lituania, stadion “Ilie Oană”, ora 21.45
  • 20 noiembrie: Muntenegru – România, ora 21.45

Echipa naţională a României trece printr-un moment favorabil. Până în prezent, în 2018, “tricolorii” au obţinut 5 victorii şi două remize. Pentru meciul cu Serbia, selecţionerul Cosmin Contra are la dispoziţie 21 de jucători, după ce Alexandru Chipciu şi Paul Anton au fost suspendaţi în urma cartonaşelor galbene încasate la Vilnius.

ADVERTISEMENT