Fotbal intern

Cosmin Contra se teme de Insulele Feroe: ”Pot domina orice adversar”. Tătăruşanu: ”Ne așteaptă un meci dificil”

11.10.2019 | 19:08
Cosmin Contra se teme de Insulele Feroe Pot domina orice adversar Tatarusanu Ne asteapta un meci dificil
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra, selecționerul naționalei României, tratează cu seriozitate maximă meciul pe care tricolorii îl vor susține sâmbătă contra reprezentativei celor din Insulele Feroe în preliminariile Campionatului European din 2020. În conferința de presă premergătoare duelului de la Torshavn, Contra a lăudat echipa gazdă, despre care spune că poate pune probleme oricui.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,38 este cota pentru “2” la meciul Georgia – Irlanda. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra se teme de naționala din Insulele Feroe: ”Pot domina orice adversar”

Cosmin Contra are numai cuvinte de laudă pentru naționala Insulelor Feroe, echipa cu zero puncte în Grupa României din preliminariile Euro 2020. Despre feroezi, ”Guriță” spune că sunt capabili să domine pe oricine pe teren propriu.

”Este un meci foarte important pentru noi. Am mai jucat pe astfel de terenuri artificiale. Știm că ne va fi greu, dar am încredere că vom câștiga maine. Mi-e teamă de orice meci. Insulele Feroe a avut meciuri în care a dominat orice adversar. Chiar noi la Cluj am avut momente în care am fost dominați de Insulele Feroe. E periculoasă și pentru că se joacă pe teren artificial. Am jucat aici in 2008, când a marcat Cociș, nu a fost ușor.”, a spus selecționerul.

ADVERTISEMENT

Contra a comentat și subiectul tricoului cu numărul 10 de la națională, despre care spune că se face prea mare vâlvă: ”Se face prea mare tam-tam asupra purtării numărului 10 din punctul meu de vedere. Sunt foarte puține echipei care au numărul 10 în formula de start. Sperăm ca acest număr să fie cu noroc pentru Ianis și, dacă maine va juca, să-i dea și mai multă energie pentru națională.”

Ciprian Tărărușanu anticipează și el un meci greu în Feroe
Ciprian Tărărușanu anticipează și el un meci greu în Feroe

Ciprian Tărărușanu anticipează și el un meci greu în Feroe

Cel mai bun jucător al României din aceste preliminarii, Ciprian Tătărușanu, crede și el că meciul de sâmbătă cu Insulele Feroe va fi unul destul de dificil.

ADVERTISEMENT

”Ne așteaptă un meci dificil. Insulele Feroe a progresat foarte mult în ultimii ani, dar sper ca echipa noastră să presteze un joc bun și să câștigăm. Fiecare meci este dificil, în ziua de azi nu mai sunt adversari slabi. Dacă îi tratăm de sus, cu siguranță vom avea de suferit. Cel mai mult mă interesează victoria, nu mă mulțumește un 0-0”, a spus portarul lui Lyon.

  • Insulele Feroe – România, din etapa a 7-a a Grupei F din preliminariile EURO 2020 se va juca sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00
ADVERTISEMENT