Fotbal intern

Cosmin Contra se teme de Spania: “Ei vor conduce meciul! Probabil vom suferi”

04.09.2019 | 18:39
Cosmin Contra se teme de Spania Ei vor conduce meciul Probabil vom suferi

Cosmin Contra a vorbit înaintea meciului cu Spania şi consideră că ibericii vor conduce această partidă şi recunoaşte că se aşteaptă la multe momente în care jucătorii naţionalei noastre vor suferi. Selecţionerul a spus că a pregătit câteva surprize şi că are aproximativ 90% din echipă stabilită. 

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.39 este cota pentru “peste 2,5 goluri” la meciul Norvegia – Malta. Vezi toate cotele AICI

Cosmin Contra:”Clar este un meci mai special datorită faptului că Spania este a doua mea casă

Selecţionerul recunoaşte că s-ar mulţumi cu un rezultat de egalitate: “Întotdeauna transmit jucătorilor că vreau să câştig meciurile. Dacă la finalul celor 90 de minute aş fi mulţumit cu un egal? Trebuie să spun că da, nu pot fi ipocrit să spun că nu aş fi mulţumit cu un egal. Clar este un meci mai special datorită faptului că Spania este a doua mea casă. Familia mea trăieşte la Madrid. Fiul meu s-a născut acolo.

Cunosc foarte mulţi jucători din lotul actual, pe unii i-am antrenat. Este clar că Spania va conduce meciul, probabil vom avea momente în care vom suferi, dar trebuie să ne fructificăm şansele pe care le vom avea. Avem un mix între tineri şi veterani.

Am în minte 90% dintre jucători şi planul tactic. Dacă vom primi gol, m-am gândit cum să aducem ceva în plus. Vrem să stăm bine defensiv, dar să nu ne fie frică şi să le punem probleme când avem mingea. Dacă ne apărăm 90 de minute va fi greu să rezistăm. 

Vom vedea mâine dacă vor fi surprize. Aştept să aduc o surpriză, dar poate ei se aşteaptă. Am testat alt sistem, avem jucători capabili să facă posesie, să îi pună în dificultate, dar trebuie să avem curaj”, a spus Contra.

Cosmin Contra se teme de Spania Ei vor conduce meciul! Probabil vom suferi FOTO Cosmin Contra la conferinta de presa organizata cu ocazia semnarii parteneriatului dintre Federatia Romana de Fotbal si Timisoreana, desfasurata pe Arena Nationala din Bucuresti,
Cosmin Contra se teme de Spania Ei vor conduce meciul! Probabil vom suferi FOTO: Cosmin Contra si Vlad Chiriches la un antrenament inaintea meciurilor cu Spania si Malta, din cadrul Preliminariilor CE 2020, desfasurat la Centrul National de fotbal din Mogosoaia

România joacă împotriva Spaniei, joi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. Ibericii sunt pe primul loc în grupă cu 12 puncte după primele patru etape, în timp ce “tricolorii” au 7 puncte şi sunt la egalitate pe locul 2 cu Suedia.