Foto. Contra se teme. “Gazonul e nasol! Se rupe de la încălzire!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
26/03/2018, 17:01
Foto. Contra se teme. “Gazonul e nasol! Se rupe de la încălzire!” GALERIE FOTO

România va juca pe stadionul “Ion Oblemenco” meciul amical cu Suedia, dar gazonul este mult sub aşteptările oficialilor echipei naţionale. Cosmin Contra susţine că a fost anunţat de jucătorii de la CS Universitatea Craiova că gazonul “se va rupe încă de la încălzire”.

“Guriţă” speră ca problemele cu gazonul de pe stadionul “Ion Oblemenco” să se rezolve cât mai curând şi este convins că acesta le va pune mari probleme “tricolorilor” în meciul cu Suedia. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Ce i-au spus jucătorii lui Craiova despre gazon

“Venim de la un gazon foarte bun, din Israel, la acesta şi foarte probabil vom fi nevoiţi să alergăm mai mult, să ne batem mai mult. Nu am apucat să văd gazonul, dar o vom face mâine dimineaţă. E clar, din ce am vorbit cu jucătorii de la Craiova şi din ce am văzut eu personal când am urmărit meciurile lor, cred că gazonul se va rupe încă de la încălzire.  Din păcate, starea gazonului nu se ridică la frumuseţea stadionului, dar sperăm ca în viitor să se rezolve şi această problemă”, a spus Cosmin Contra în conferinţa de presă susţinută înainte de România – Suedia. 

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×