Cosmin Contra și-a cerut scuze după ce l-a înjurat pe Pușcaș în România-Norvegia: ”Se mai întâmplă. Cred în calificare!”

Alex Brădescu   
în Echipa nationala
16/10/2019, 01:26
Cosmin Contra și-a cerut scuze după ce l-a înjurat pe Pușcaș în România-Norvegia: ”Se mai întâmplă. Cred în calificare!”
Cosmin Contra a vorbit despre șansele de calificare ale echipei naționale la Euro 2020 după România-Norvegia 1-1. Foto:rpressport.eu

Cosmin Contra și-a cerut scuze la finalul meciului România-Norvegia 1-1 pentru faptul că l-a înjurat pe George Pușcaș după ratarea penalty-ului din repriza secundă. Selecționerul României spune că n-are ce să-și reproșeze din punct de vedere tactic la acest meci și afirmă că el crede în continuare că România se va califica, deși avem nevoie de victorie în fața Suediei și un egal în Spania în ultimele două meciuri. 

Cosmin Contra și-a cerut scuze pentru că l-a înjurat pe Pușcaș în România-Norvegia și spune că n-are ce să-și reproșeze

”Egal nemeritat! Ok, în prima repriză să zicem că ne-au dominat, dar am avut și noi ocazii. în a doua repriză, am fost clar peste ei. Îmi pare rău de efortul pe care l-au depus băieții, îmi pare rău că n-am câștigat, trebuie să îi felicit pe băieții noștri, dar asta e, doar egal. Dar eu cred în continuare în această calificare. Dacă jucăm așa cum am jucat în meciul ăsta n-avem niciun motiv să nu credem. Am făcut un meci bun din toate punctele de vedere, am dominat total în repriza a doua. Batem Suedia, scoatem un punct în Spania și gata, suntem la Europene”, a spus Contra.

Selecționerul a explicat faza de după ratarea penalty-ului și afirmă că a vorbit cu George Pușcaș după meci și că și-a cerut scuze atacantului de la Reading.

”Trebuia să bată Stanciu, am avut o reacție nelalocul ei, îmi cer scuze, tenisunea a fost imensă. Totul s-a rezolvat foarte rapid, am vorbit cu Pușcaș. Lucrurile sunt super-ok între noi. Sunt frustrat pentru că meritam să câștigăm. Nu-mi reproșez nimic, n-am ce! Schimbările au venit pe cererea jucătorilor de pe teren, au fost forțate, și Mitriță și Anton mi-au cerut să-i înlocuiesc. Am făcut doar schimbări ofensive, am atacat până în ultimul minut! Doresc din toată inima să le mulțumesc copiilor, părinților, profesorilor…ei chiar au fost al 12-lea jucător al nostru. M-a atins atmosfera la imn, am avut lacrimi în ochi. Nu prea mi-a plăcut maniera de arbitraj în seara asta”, a spus Contra, care a încasat și un cartonaș galben la final din partea arbitrului scoțian pentru că i-a reproșat maniera.

Închide ×

FANATIK.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a FANATIK.RO cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.

Am înțeles