Cosmin Contra și jucătorii României sărbătoresc Ziua Națională! Mesajele video transmise de ”tricolori”

Andrei David    Traian Terzian   
în Echipa nationala
01/12/2018, 12:11
Cosmin Contra și jucătorii României sărbătoresc Ziua Națională! Mesajele video transmise de ”tricolori” GALERIE FOTO
Selecționerul Cosmin Contra și mai mulți jucători ai reprezentativei României au transmis mesaje de Ziua Națională a României

Selecționerul Cosmin Contra și mai mulți jucători ai reprezentativei României au transmis mesaje de Ziua Națională a României. La o sută de ani de la Marea Unire, proclamată în 1918 la Alba Iulia, Federația Română de Fotbal a creat un videoclip cu mesajele ”tricolorilor” și l-a postat pe pagina de Facebook a echipei naționale.

”Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de România vă urez din partea mea și a echipei naționale multă sănătate și prosperitate. La mulți ani! Hai România!”, este mesajul transmis de selecționerul formației României, Cosmin Contra.

Cosmin Contra urmărește de pe banca tehnică meciul România - Lituania din Liga Națiunilor
Cosmin Contra urmărește de pe banca tehnică meciul România – Lituania din Liga Națiunilor

Mesajele lui Cosmin Contra și ale jucătorilor naționalei României de Ziua Națională

Pe lângă selecționerul Cosmin Contra, mesaje de Ziua Națională a României au mai transmis și jucătorii Alexandru Chipciu, Ianis Hagi, Nicolae Stanciu, Ionuț Radu, Paul Anton, Alexandru Pașcanu, George Puşcaş şi Alexandru Maxim.

Pentru a sărbători 100 de ani de la Marea Unire, Federaţia Română de Fotbal a decis ca la toate partidele ce se vor disputa sub egida forului de la Casa Fotbalului, dar și în Liga 1 Betano, să se intoneze imnul de stat înainte de debutul jocurilor.

Marile cluburi din Liga 1 Betano, FCSB, Dinamo București și U Craiova, a marcat și ele pe rețelele de socializare Ziua Națională a României. Tehnicianul formației Gheorghe Hagi a transmis și el un mesaj emoționant cu ocazia Centenarului, în timp ce Simona Halep le-a cerut oficialilor o arenă mai mare pe care echipa de Fed Cup să joace meciurile din Grupa Mondială. Fostul mare tenismen Ilie Năstase a criticat actuala clasă politică și și-a amintit de Ziua Națională a României din 2017 în care nu a fost lăsat să intre la tribună oficială pentru a urmări parada.

Închide ×