Fotbal intern

Cosmin Contra şi Mirel Rădoi, ajutaţi de o coincidenţă incredibilă! Naţionala mare şi U21, victorii obţinute cu goluri marcate în aproape aceleaşi minute

13.10.2019 | 20:52
Cosmin Contra si Mirel Radoi ajutati de o coincidenta incredibila Nationala mare si U21 victorii obtinute cu goluri marcate in aproape aceleasi minute
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra și Mirel Rădoi au avut parte de o coincidență incredibilă la meciurile naționalei mari și selecționatei U21. Ambele au câștigat cu 3-0 și golurile au fost marcate în aproape aceleași minute. diferența a fost făcută de calibrul adversarelor, „tricolorii” mici au jucat în compania Ucrainei, o formație redutabilă, în timp ce naționala mare s-a chinuit o bună parte din meciul cu Insulele Feroe.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.37 este cota pentru 1 la meciul Franța – Turcia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Selecționatele lui Cosmin Contra și Mirel Rădoi au marcat golurile în aproape aceleași minute

România mare a câștigat cu 3-0 în deplasarea din Insulele Feroe, prin golurile lui George Pușcaș, Alexandru Mitriță și Claudiu Keșeru, iar România U21 s-a impus la Ploiești în fața Ucrainei, tot cu 3-0, după reușitele lui Olimpiu Moruțan și „dubla” lui Adrian Petre. În afară de scoruri, coincidențele apar în ceea ce privește minutele la care s-au marcat golurile. Minutele la care s-au înscris golurile arată în felul următor:

  • România mare: George Pușcaș (min. 74), Alexandru Mitriță (min. 83) și Claudiu Keșeru (min. 94)
  • România U21: Olimpiu Moruțan (min. 75), Adrian Petre (min. 80 și min. 94)
ADVERTISEMENT
Alexandru Mitriță. Sursă foto: sportpictures.eu
Alexandru Mitriță. Sursă foto: sportpictures.eu

Diferența apare în discursurile după victorii

Chiar dacă ambele partide au fost aproape trase la indigo, diferența apare în ceea ce privește discursurile selecționerilor după victorii. Mirel Rădoi a fost foarte bucuros de încă un rezultat mare făcut de „tricolorii mici”, în timp ce Cosmin Contra a fost mulțumit, dar a recunoscut că a avut noroc împotriva Insulelor Feroe. Ne simțim bine la Ploiești, mă bucur pentru ei, pentru România. Am avut mari emoții înaintea acestui meci, îmi era teamă că planul nostru nu va reuși, cu revanșa, cu acest stadion, dar mă bucur că am reușit să câștigăm. A fost un moment psihologic la începutul jocului, a fost mai dificil, dar în a doua repriză am arătat bine”,  a declarat Mirel Rădoi după victoria cu Ucraina.

Adrian Petre a dat două goluri pentru naționala U21. Sursă foto: sportpictures.eu
Adrian Petre a dat două goluri pentru naționala U21. Sursă foto: sportpictures.eu

„E un rezultat bun care ne menține în cursa calificării. Un rezultat venit greu, dar am dominat tot meciul în fața unei echipe care s-a baricat în fața careului. Mă bucură enorm cele trei goluri și acum trebuie să ne pregătim pentru meciul cu Norvegia. Avem probleme când jucăm cu astfel de echipe”, a declarat Cosmin Contra la sfârșitul confruntării cu nordicii.

ADVERTISEMENT
  • 3 este locul din grupa F pe care îl ocupă România mare
  • 3 este locul din grupa 8 pe care „tricolorii” mici îl ocupă