Fotbal international

Un jucător de la FCSB este indispensabil pentru naţionala României. “Dacă se accidentează, e o mare problemă!”

04.06.2018 | 15:06
Fotbaliştii echipei naţionale a României Alexandru Chipciu, Ciprian Deac, Mihai Pintilii, Sergiu Hanca, Claudiu Keşeru, Gicu Grozav, Ovidiu Hoban şi Nicuşor Bancu.

Cosmin Contra susţine că Mihai Pintilii, jucătorul lui FCSB, este cel mai important om din lotul echipei naţionale a României şi a explicat de ce a ajuns la această concluzie. Selecţionerul consideră că nu există foarte mulţi jucători de profilul lui Mihai Pintilii, iar pe postul acestuia mai poate evolua Hoban.

Cosmin Contra se teme ca Mihai Pintilii să nu se accidenteze până la Liga Naţiunilor, atunci când naţionala României va debuta pe teren propriu în faţa Muntenegrului, pe 7 septembrie.

Cosmin Contra crede că Pintilii e cel mai important jucător de la naţionala României

“De când sunt la echipa naţională, mereu am încercat să joc mai ofensiv. Ştiţi foarte bine că Stanciu, de când am venit eu, a jucat cu Pintilii la mijlocul terenului, iar Budescu a fost în faţa lor. Sunt multe posibilităţi. Din păcate nu prea avem jucători de profilul lui Pintilii. Poate doar pe Hoban. Dacă Mihai se accidentează, avem o problemă destul de mare. Dar de ce nu? Există posibilitatea ca Stanciu şi Budescu să joace împreună”,  a spus Cosmin Contra.

Echipa naţională a României face parte din Divizia C, Grupa 4, acolo unde va întâlni echipe precum Lituania, Muntenegru şi Serbia.

PROGRAMUL GRUPEI 4

7 SEPTEMBRIE, ORA 21.45

România – Muntenegru

Lituania – Serbia

*În urma incidentelor de la partida cu Grecia din 2015, din preliminariile CE 2016, UEFA a hotărât ca România să joace următorul joc de acasă fără spectatori. Ultimul joc de acasă în acele preliminarii ar fi fost cu Finlanda, dar avocaţii FRF au suspendat sancţiunea care s-a raportat pentru următoarea competiţie organizată de UEFA. Astfel, meciul România – Muntenegru se va juca fără spectatori.

10 SEPTEMBRIE, ORA 21.45

Serbia – România

Muntenegru – Lituania

11 OCTOMBRIE, ORA 21.45

Lituania – România

Muntenegru – Serbia

14 OCTOMBRIE

Lituania – Muntenegru, ora 21.45

România – Serbia, ora 16.00

17 NOIEMBRIE

Serbia – Muntenegru, ora 16.00

România – Lituania, ora 21.45

20 NOIEMBRIE, ORA 21.45

Serbia – Lituania

Muntenegru – România 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri