ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cosmin Contra va fi prezentat oficial de Pablo Cortacero. Conferință de presă la Săftica

Autor: Traian Terzian | 28.08.2020 | 15:54
Cosmin Contra va fi prezentat oficial de Pablo Cortacero. Conferință de presă la Săftica
Noul antrenor al echipei Dinamo, Cosmin Contra, va fi prezentat oficial într-o conferință de presă la care va participa și acționarul majoritar Pablo Cortacero. Sursă foto: Facebook Dinamo

Noul antrenor al echipei Dinamo București, Cosmin Contra, va fi prezentat oficial într-o conferință de presă la care va participa și acționarul majoritar Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al naționalei României a fost anunțat în urmă cu două zile în funcția de antrenor principal al ”câinilor” și a precizat că investitorii spanioli vor ca bugetul echipei, în primul an, să fie unul în zona a 10.000.000 de euro.

Pe 13 august, când investitorii spanioli au preluat clubul, FANATIK prezenta în exclusivitate informaţia că fostul selecţioner are un precontract semnat cu echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero îl va prezenta oficial pe Cosmin Contra

Conducătorii clubului Dinamo au anunțat acum că prezentarea oficială a lui Cosmin Contra va fi făcută într-o conferință de presă la care va participa și Pablo Cortacero. Întâlnirea cu jurnaliștii este programată duminică, 30 august, de la ora 17:00, la baza de la Săftica, în aer liber.

”La întâlnirea cu reprezentanții mass-media, organizată pe terenul central al bazei de pregătire de la Săftica, în aer liber, în concordanță cu restricțiile impuse în România pentru a opri răspândirea coronavirusului, vor fi prezenți noul acționar majoritar al clubului, conducerea sportivă și noul staff tehnic al echipei noastre”, au anunțat ”câinii”.

ADVERTISEMENT

Contra a mai antrenat Dinamo în urmă cu trei ani, între 16 februarie și 18 septembrie 2017, când a calificat echipa în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1. Atunci, ”câinii” au luptat pentru titlul de campioană până în ultima etapă de campionat și a câștigat Cupa Ligii, ultimul trofeu din palmaresul clubului din Ștefan cel Mare.

Din informațiile FANATIKprimul transfer pe care fostul selecționer vrea să îl facă la Dinamo este George Țucudean. Atacantul a devenit jucător liber de contract după despărțirea de CFR Cluj și “câinii” suferă pe faza ofensivă, post rămas descoperit după plecările lui Perovic și Montini.

ADVERTISEMENT

Atacantul slovac Adam Nemec s-a înțeles și el cu Dinamo, a efectuat vizita medicală și va semna în curând un contract pentru un sezon, cu un salariu lunar de 12.000 de euro și cu opțiune de prelungire.

Deian Sorescu și-a prelungit contractul cu Dinamo până în 2023 după ce a primit o mărire substanțială a salariului, de la 2.500 de euro la 5.000 de euro lunar. În plus, spaniolii se ocupă și de ceilalți jucători ai lotului și au promis că se vor achita restanțele salariale pe ultimele două luni și jumătate.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!