Surpriza lui Cosmin Contra pentru echipa națională a României. “E foarte puternic!” Pe ce jucător a pus ochii

Iuliana Spirache   
in Echipa nationala
27/01/2019, 09:09
Surpriza lui Cosmin Contra pentru echipa națională a României. “E foarte puternic!” Pe ce jucător a pus ochii GALERIE FOTO
Vasile Mogoș se bucură după un gol. Fundașul dreapta se află în vederile lui Cosmin Contra pentru echipa națională a României

Cosmin Contra pregătește o surpriză pentru echipa națională a României și susține că îl va urmări cu atenție pe Vasile Mogoș, un fotbalist în vârstă de 26 de ani care evoluează pe postul de fundaș dreapta și pe care a mers să îl vadă la meciul Cremonese – Palermo, scor 2-0, în Serie B.

Selecționerul echipei naționale a României a mers să îl urmărească live pe Vasile Mogoș la partida jucată de Cremonese împotriva lui Palermo, din Serie B, iar Cosmin Contra a avut numai cuvinte de laudă la adresa fundașului dreapta în vârstă de 26 de ani care este cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro.

Cosmin Contra vrea să îl aducă la echipa națională a României pe Vasile Mogoș

“E puternic. E și foarte înalt. E foarte puternic în duelurile unu contra unu. Nu e foarte ofensiv. Trebuie urmărit în continuare. Să vedem în funcție de ce necesități avem, dacă e o soluție pentru națională sau nu”, a spus Cosmin Contra după meciul Cremonese – Palermo 2-0.

Cine este Vasile Mogoș

În vârstă de 26 de ani, Vasile Mogoș este născut în Vaslui, iar pe 19 iulie 2018 a ajuns la Cremonese, echipă care evoluează în Serie B. Cu o înălțime de 1,86m, Mogoș poate evolua pe postul de fundaș dreapta, dar și pe cel de mijlocaș dreapta. Pe parcursul carierei, acesta a evoluat pentru Asti, Real Vicenza, D. Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana și Ascoli. În sezonul 2018 – 2019, Vasile Mogoș a jucat în 20 de meciuri, a dat 3 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Românul a fost implicat într-un scandal și se află în plin proces în Italia, după ce în urmă cu doi ani ar fi participat la o bătaie generală într-un club de noapte din Reggio. Vasile Mogoș împreună cu Simone Calvano, Federico Angiulli, Raffaele Noel, Jacopo Manconi și Marco Guidone sunt acuzați că l-au bătut pe un tânăr, acesta având nevoie de două luni de spitalizare.

Vasile Mogoș în momentul în care a fost prezentat la Cremonese

Vlad Chiricheș a revenit la antrenamentele lui Napoli

Cosmin Contra a profitat de vizita sa în Italia și a mers să vadă care este situația lui Vlad Chiricheș. Fundașul a revenit după accidentarea la genunchi și a intrat în programul normal de la Napoli. Astfel, căpitanul echipei națioanale a României are șanse mari să poată evolua în partidele din campania de calificare la EURO 2020.

“Chiricheș va fi disponibil la finalul lui martie pentru a juca, asta este o veste foarte bună. Sperăm să aibă parte de câteva meciuri până la ora convocărilor. A început antrenamentele, de 10 zile face normal, cu echipa. Să vedem dacă va fi disponibil pentru a juca. Dacă va prinde câteva meciuri, e posibil să îl convoc. E un jucător important, dar trebuie să aibă câteva meciuri în picioare, să prindă câteva partide”, a spus Guriță la TV Telekom Sport.

  • 400.000 de euro este cota lui Vasile Mogoș, conform transfermarkt.com
Închide ×