Cosmin Contra și Mirel Rădoi au luat notițe cum să folosească o aplicație de monitorizare a jucătorilor

Eduard Popa   
in Echipa nationala
05/03/2019, 17:17
Cosmin Contra și Mirel Rădoi au luat notițe cum să folosească o aplicație de monitorizare a jucătorilor
Cosmin Contra a învățat cum se folosește Wyscout

Membrii staffului tehnic de la loturile naționale, printer care s-au numărat selecționerul Cosmin Contra și antrenorul loturilor de juniori Mirel Rădoi, au făcut cunoștință cu wyscout, noul program de monitorizare a jucătorilor. Aplicația va fi implementată începând cu această primăvară.

FRF anunță că antrenorii de la prima reprezentativă, cea U21, cele de juniori, dar și cea feminină vor folosi programul Wyscout, un program integrat în activitatea celor mai importante naționale și echipe de club din lume. Tot acest proces va fi făcut pentru creșterea performanței jucătorilor.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Ce spune Cosmin Contra despre Wyscout, programul menit să îl ajute

Reprezentanții firmei din Italia au prezentat marți, 4 martie, la Casa Fotbalului modul de lucru cu platforma Wyscout și care sunt beneficiile acesteia. Mai mult, în viitorul apropiat toate datele privind jucătorii de la loturi vor putea fi disponibile și pentru cluburile de care aceștia aparțin.

Cosmin Contra, selecționerul României a lăudat platforma online: “Wyscout este o platformă care ne ajută mai mult în urmărirea jucătorilor, dar și a adversarilor. Astfel, FRF și echipa națională s-au alăturat celor mai importante naționale și echipe de club din lume care folosesc acest sistem”, a spus selecționerul României, pentru frf.ro.

Mirel Rădoi a fost alături de Cosmin Contra la ultimul training organizat de FRF

Cei de la Wyscout se laudă că au în baza de date aproape 43.000 de echipe, peste 460.000 de jucători în platforma lor și au analizat peste 211.000 de meciuri în format video.

  • 89 de clienți din Top 5 în Europa are Wyscout
  • 148 de euro pe lună este costul unui abonament pe Wyscout
Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×