Life

Cosmin, probleme de sănătate grave la Survivor România. De ce a fost eliminat: “Plămânul afectat”

Cosmin Stanciu a ieșit din competiția sportivă Survivor România, anunțul plecării sale fiind făcut de prezentatorul Daniel Pavel, în cadrul unui Consiliu de Urgență. El are mai multe probleme de sănătate.
17.06.2021 | 23:31
Cosmin probleme de sanatate grave la Survivor Romania De ce a fost eliminat Plamanul afectat
ADVERTISEMENT

Faimosul din Republica Dominicană se confruntă cu serioase probleme de sănătate, care din păcate, s-au agravat în ultima perioadă. Potrivit unei fostei concurente de la Kanal D, tânărul are dureri foarte mari de spate, lucru confirmat chiar de el.

Acesta este și motivul pentru care a ajuns de urgență la spital pentru mai multe analize amănunțite. Se pare că medicii nu îi mai dau voie să intre pe traseu, motiv pentru care competiția se încheie pentru el în această seară, după cum a anunțat Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

„Mă simt ok atunci când nu fac efort sau când sunt sub supraveghere medicală, sub tratament. Nu mai sunt apt să fac efort, asta este momentul de care îmi era cea mai mare teamă.

Am insuficiență respiratorie și un plămân afectat, de aceea nu puteam respira foarte bine. Simțim tot ce nu este ok pentru organismul nostru, din păcate astea sunt consecințele”, a spus Cosmin Stanciu de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Cosmin Stanciu, scos din reality show-ul Survivor România. Ce i se întâmplă

„Cosmin avea dureri de spate și când eram eu în competiție. Se ocupa domnul doctor Teo de el. Din ce am reușit să văd, starea lui s-a agravat în ultima vreme. 

Nu a fost nici la consiliu. Am văzut că doctorul îi făcea masaj. Se plângea de dureri”, a declarat Andreea Lodbă, după ce a fost eliminată de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Se pare că spusele fostei concurente de la Kanal D nu sunt tocmai departe de adevăr. Cosmin Stanciu se plânge de o perioadă lungă de dureri în zona spatelui. Din nefericire, aceste dureri insuportabile au început să fie și în zona pieptului.

Cosmin Stanciu, probleme medicale și în trecut. A spus totul acum

Faimosul a fost transportat la spital în urmă cu aproximativ o săptămână, participantul cu banderolă roșie mărturisind la un moment dat că a suferit și în trecut din cauza problemelor de sănătate.

ADVERTISEMENT

Cosmin Stanciu a fost nevoit să renunțe la un sport pe care l-a îndrăgit foarte mult din cauza unei accidentări serioase ce i-a adus o ruptură de mușchi.

„Am avut o accidentare, o ruptură de mușchi la un campionat mondial, chiar în calificări, și nu am mai putut continua competiția.

În anul precedent, fusesem campion mondial. Atunci m-am întrebat dacă mai sunt bun sau evenimentele din viața mea m-au dus la acea accidentare.

Mama decedase cu puțin timp înainte și mi-a lipsit concentrarea la antrenamente”, a povestit Faimosul de la Survivor România, în timpul competiției sportive.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari...
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari din câștiguri
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o...
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o vacanţă de lux. Diferenţă de vârstă de 25 de ani
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
CE CONȚINE CARNEA de pui din România! Crescătorii de păsări au spus adevărul
CE CONȚINE CARNEA de pui din România! Crescătorii de păsări au spus adevărul
Ce a dus la epidemia de rujeolă. Explicația unui celebru medic
Ce a dus la epidemia de rujeolă. Explicația unui celebru medic
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!