News

Cosmin Gușă, chemat în PSD de Viorica Dăncilă! Patronul de la Realitatea TV a refuzat-o

04.09.2019 | 21:32
Cosmin Gusa chemat in PSD de Viorica Dancila Patronul de la Realitatea TV a refuzato

Viorica Dăncilă caută soluțiile potrivite pentru redresarea Partidului Social Democrat, la conducerea căruia se află din luna mai a acestui an, după condamnarea fostului lider, Liviu Dragnea. De altfel, premierul României a fost la un pas să realizeze o mutare surprinzătoare, prin cooptarea unui cunoscut om politic și nu numai.

Viorica Dăncilă l-a chemat pe Cozmin Gușă în PSD

Este vorba despre Cozmin Gușă, om cu mare experiență pe scena politică, în prezent consultant și patron al postului de știri Realitatea TV, unde moderează un talk-show zilnic. Într-un interviu acordat recent, acesta a vorbit deschis despre propunerea primită din partea Vioricăi Dăncilă, de a ocupa o funcție în PSD. Intenția premierului a dat naștere unui val de nemuțumiri în interiorul partidului, dată fiind poziția editorială asumată în nenumărate rânduri de Gușă.

Da, confirm că am primit oferte. Am tot primit în ultimii doi ani. Cele mai multe începând cu primăvara asta, mi se pare și normal că e an electoral. Am primit și de la PSD, și de la Pro România, și de la PNL. Într-adevăr, cele mai multe au fost de la PSD, e și partid mare, e și partidul unde am fost secretar general între 2001 și 2003. Dar, rămâne așa cum am spus public: dacă și când o să mă decid, voi anunța atunci când va veni vremea. Deocamdată sunt implicat în proiecte editoriale, de management, de consultanță. Acesta este și motivul pentru care i-am refuzat pe cei care m-au ofertat. Și sigur că propunerile au fost de la cele mai înalte niveluri, de la lideri naționali până la lideri locali, primari și așa mai departe”, a declarat Cozmin Gușă pentru g4media.ro.

Cozmin Gușă, la un pas să revină în PSD. Sursa foto: g4media.ro
Cozmin Gușă, la un pas să revină în PSD. Sursa foto: g4media.ro

Cozmin Gușă a fost secretar general al PSD în guvernul Năstase

Cozmin Gușă nu este străin de Partidul Social Democrat, acesta ocupând în trecut funcția de secretar general al formațiunii de guvernământ. Se întâmpla între 2001 și 2003, pe când Adrian Năstase se afla la conducerea Executivului.

În 2004, actualul patron al postului Realitatea TVa schimbat tabăra, trecând la rivalul fostului premier, Traian Băsescu. A fost directorul de campanie al acestuia, ajungând ulterior deputat pe listele Alianței Dreptate și Adevăr PNL-PD.