Fotbal intern

UPDATE / Mulţescu rămîne la Dinamo!

UPDATE: După o şedinţă de două ore, Gigi Mulţescu şi conducerea lui Dinamo au ajuns la un numitor comun, iar tehnicianul va rămîne în continuare în Ştefan cel Mare, primind susţinere...
12.08.2013 | 17:21
UPDATE  Multescu ramine la Dinamo

UPDATE: După o şedinţă de două ore, Gigi Mulţescu şi conducerea lui Dinamo au ajuns la un numitor comun, iar tehnicianul va rămîne în continuare în Ştefan cel Mare, primind susţinere totală din partea şefilor săi. “Trebuie să gestionăm situaţiile speciale, aşa cum a fost şi aceasta după meciul cu Steaua. Au apărut disfuncţii în jurul echipei. Rămîn la Dinamo, am discutat cu conducerea, aseară eram foarte supărat şi supărarea mea a venit şi de la ambiţia pe care o am eu la meciurile cu Steaua. Acum, mergem în continuare, vedem cît rămîn la Dinamo. Derby-ul e un joc pe care l-am trăit la intensitate maximă şi am crezut că pot transmite asta şi jucătorilor, din păcate nu am reuşit. Voi avea o discuţie cu jucătorii şi sper ca pe unii dintre ei acest meci să-i fi maturizat mai repede, forţat şi să nu mai existe aceste oscilaţii în randament. Probabil că unii sunt supăraţi, dar trebuie să fie supăraţi pe evoluţiile lor”, a spus Mulţescu pentru Mediafax.

UPDATE: După declaraţiile date presei, Mulţescu le-a transmis jucătorilor în vestiar că este ultima sa partidă pe banca lui Dinamo şi că va avea o discuţie azi cu conducerea pentru a pune punct colaborării! În cazul în care tehnicianul îşi duce intenţiile la îndeplinire, ar exista deja variante pentru succesorul acestuia, cea mai vehiculată fiind Liviu Ciobotariu, liber de contract, dar şi Ionuţ Chirilă, antrenorul Chiajnei sau chiar Mircea Rednic, proaspăt demis de la CFR Cluj.

 

Gigi Mulţescu a anunţat, la sfîrşitul meciului, că vrea se plece: “Mă gîndesc să-mi dau demisia. Sînt foarte dezamăgit de unii jucători”.

Gigi Mulţescu s-a afişat extrem de afectat la finalul meciului şi a aruncat săgeţi către arbitrajul lui Balaci, însă l-a atacat şi pe Cosmin Matei. “La pauză, în vestiar, le-am spus nişte lucruri care au îndreptat puţin situaţia. Am riscat, am şi scos un mijlocaş defensiv, am mai băgat un vîrf şi s-a dovedit că am avut mai multă forţă de atac. Deocamdată sunt foarte supărat pe mulţi dintre jucătorii tineri, cărora li s-au dat şanse, dar n-au corespuns. Sînt foarte supărat pe ei. Vom face o analiză şi vom discuta. Căpitanul de echipă m-a dezamăgit. Cosmin Matei a fost azi foarte slab, inexistent. Nu a fost în regulă fizic, nu a avut atitudine. Trebuia să fie motivat în plus, trebuia să fie combativ, harnic, să-şi servească coechipierii cu pase, cu centrări”, a declarat Mulţescu la Digi Sport.

“Arbitrajul a fost şmecheresc”

“Eu nu cred că Latovlevici mai reuşeşte să înscrie aşa din acea poziţie, iar al doilea gol primit a fost de-a dreptul ridicol. E normal că şi moralul s-a zdruncinat puţin, dar băieţii trebuiau să-şi revină. Nu vreau să comentez prea mult arbitrajul, că aş avea multe de spus. A fost un arbitraj şmecheresc. La faultul asupra lui Balint, Georgievski trebuia să ia roşu. Puteam egala, dar la fel de bine am fi putut şi pierde la un scor mai mare. Steliştii nu ştiu să-şi trăiască gloria cu modestie, aşa că am înţeles că au provocat”, a adăugat tehnicianul.

Vezi video: