ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cosmin Moţi, critici pentru Mario Camora după Islanda – România 2-1: ”A fost greşeala lui”

Autor: Traian Terzian | 09.10.2020 | 09:10
Cosmin Moţi, critici pentru Mario Camora după Islanda - România 2-1: ”A fost greşeala lui”
Titularizarea lui Mario Camora, criticată înainte de Irlanda de Nord - România: „Era mai bun Bancu”. Sursa foto: UEFA

Fundașul formației Ludogoreț Razgrad, Cosmin Moţi, l-a criticat pe Mario Camora după erorile comise în meciul Islanda – România 2-1.

ADVERTISEMENT

Confruntarea de la Reykjavik s-a încheiat 2-1 după un meci în care rămânem cu multe regrete și în care trebuie să recunoaștem că am avut puține realizări, singurul șut pe spațiul porții fiind la faza penalty-ului.

De altfel, și Marius Șumudică l-a taxat pe fundașul stânga portughez, naționalizat român, și consideră cp este vinoval al doilea gol încasat de ”tricolori”.

ADVERTISEMENT

Mario Camora, criticat de Cosmin Moți pentru erorile din Islanda – România 2-1

”A fost greșeala lui Camora, asta e părerea mea. La golul 1 nu a întâmpinat adversarul, la al doilea l-a scos din ofsaid. E normal într-un fel, pentru că e primul meci al lui la echipa națională, a fost și un pic de presiune pe umerii lui”, a fost criticile lui Cosmin Moți pentru Mario Camora după Islanda – România 2-1.

”Un meci slăbuț. N-am reușit să atacăm, n-am avut ocazii de gol. E păcat, pentru că aveam speranțe mari. Am urmărit ultimele două meciuri ale naționalei și eram convins că putem obține mult mai mult. Reușitele au fost nule. Nu știu dacă în afară de gol am mai avut vreun șut pe spațiul porții”, a declarat Moți pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

”Și Islanda e o echipă bună, nu trebuie să luăm din meritele lor. A meritat calificarea. Intrând în disperarea aia de pe final, am încercat să ajungem cu mingea în careul advers și am jucat exact ce le place lor, mingi lungi, pe bătaie, unde era clar că sunt mai buni decât noi”, a continuat fundașul.

”Era normal ca Rădoi să schimbe ceva la pauză. Era 2-0 pentru adversari. Din păcate, nu s-a schimbat nimic în joc cu intrarea celor trei. Am fost la fel de apatici. Bălașa și Burcă au jucat bine. Nu știu dacă li se poate reproșa ceva. N-au greșit la niciunul dintre goluri”, a spus în încheiere Moți.

ADVERTISEMENT

Rezultatul barajului cu Islanda nu are doar consecințe sportive, ci și financiare. Dezamăgirea ratării calificării este dublată și de cea a veștii legate de câți bani pierde FRF după Islanda-România 2-1.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, i-a lăudat pe nordici, a taxat jocul anost al ”tricolorilor” și a acuzat voalat arbitrajul lui Damir Skomina care nu ne-a acordat un penalty.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 5,50 este cota pentru „1 solist și peste 3,5 goluri” la meciul Norvegia-România. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!