Fotbal intern

Cosmin Moți, după ce patronul lui Ludogoreț a fost depistat cu coronavirus: „Nu l-am văzut de mult. Stă mai mult în Spania!” EXCLUSIV

17.03.2020 | 21:44
Cosmin Moti dupa ce patronul lui Ludogoret a fost depistat cu coronavirus Nu lam vazut de mult Sta mai mult in Spania EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Ultima știre venită din Bulgaria are legătură cu fotbalul românesc. Patronul multiplei campioane Ludogoreț Razgrad, Kiril Domuschiev, a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de acesta pe contul personal de Facebook.

La Ludogoreț joacă trei români, Cosmin Moți, Dragoș Grigore și Claudiu Keșeru, tricolori care au primit vacanță de câteva zile. FANATIK a discutat cu Cosmin Moți pentru a vedea cum a fost primită această informație la echipă.

ADVERTISEMENT

Cosmin Moți, declarații pentru FANATIK după ce patronul său de la Ludogoreț a fost depistat pozitiv cu coronavirus

”Dragi prieteni, după un test negativ inițial pentru Covid-19, am simțit o stare de rău ulterioară și am făcut un nou test care a ieșit pozitiv. Respectând toate cerințele impuse pentru carantină, sunt izolat și urmez un tratament. Cred că în curând voi fi sănătos și voi fi din nou alături de club! Atenție, urmați toate regulile, dar nu vă temeți! Ne vom lupta si cu acest virus”, a fost mesajul lui Domuschiev.

Cosmin Moți, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria lui Ludogoreț, a discutat cu FANATIK despre situația patronului său, dar și a colegilor de echipă.

ADVERTISEMENT

Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva, pentru că am multe apeluri pierdute cu numere de România. Am văzut anunțul patronului nostru, îmi pare rău, dar totul va fi bine.

Noi, jucătorii, suntem în vacanță pentru opt zile, suntem ok. Suntem la Razgrad, nu pe la Varna, cum spuneau unii. La noi în bază nu intră nimeni, toată lumea e ok. Suntem cu familiile, o să vedem cât durează perioada asta, pentru că probabil se va prelungi”, spune Cosmin pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cosmin Moți spune că nu l-a văzut pe Domuschiev de foarte multă vreme. „Stă mai mult în Spania. Nu a fost cu noi nici la returul cu Inter Milano”

Toată lumea e curioasă când s-au intersectat jucătorii ultima oară cu patronul lor, care tocmai a anunțat că e pozitiv la Covid 19. Cosmin Moți a lămurit problema, spunând că jucătorii sunt ok, mai ales că au intrat în izolare imediat după revenirea de la Milano.

Nu l-am văzut de foarte mult timp pe patronul nostru. În sensul că nu ne-am întâlnit. Știu sigur că nici nu a fost la meciul nostru de la Milano, cu Inter, iar la partida tur de acasă parcă a venit doar fratele său. Patronul nostru stă mai mult prin Spania, unde are o reședință”, detaliază Cosmin Moți.

ADVERTISEMENT

Ludogoreț Razgrad a disputat pe 27 februarie returul dublei cu Inter Milano, 1-2 pe „Giuseppe Meazza”, după 2-0 pentru italieni în Bulgaria. Meciul s-a jucat fără spectatori, chiar în epicentrul epidemiei de coronavirus din Italia. Jucătorii lui Ludogoreț au fost testați la revenirea în țară și nu au fost probleme.

ADVERTISEMENT
Tags: