Fotbal intern

Cosmin Moţi, încrezător înainte de Muntenegru – România. “Nu cred că o să avem parte de vreo surpriză. Suntem mai valoroşi!”

19.11.2018 | 18:48
Cosmin Moti increzator inainte de Muntenegru  Romania Nu cred ca o sa avem parte de vreo surpriza Suntem mai valorosi

Cosmin Moţi, fundaşul echipei naţionale a României, a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului cu Muntenegru, din Liga Naţiunilor, Seria C, Grupa 4. Duelul dintre cele două reprezentative va avea loc marţi, 20 noiembirie, de la ora 21.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Cosmin Moţi s-a declarat optimis înaintea ultimului meci din Seria C, Grupa 4, din Liga Naţiunilor şi este de părere că selecţionerul Cosmin Contra are la dispoziţie un lot mult mai valoros decât cel al Muntenegrului. Mai mult, fundaşul lui Ludogoreţ Razgrad le transmite coechipierilor săi să nu se gândească la partida pe care Serbia o joacă împotriva Lituaniei.

Cosmin Moţi este încrezător înaintea meciului dintre Muntenegru şi România

“Cred că putem să avem parte de surprize neplăcute dacă nu o să dăm totul pe teren. Mâine este un meci important şi nu au rost speculaţiile astea. Am văzut bine echipa Muntenegrului, ştim ce pot şi nu cred că o să avem parte de vreo surpriză. Noi o să facem tot posibilul ca mâine să câştigăm meciul. O să vedem după aceea din ce urnă o să facem parte. E o ţară mică, dar cu un fotbal bun, o echipă bună. Eu am jucat de două ori împotriva lor şi au jucători valoroşi. Suntem echipa mai valoroasă. Am încredere în noi că putem bate. Noi ne gândim doar la meciul nostru, la ce avem de făcut aici. Este important ca noi să câştigăm şi să nu ne gândim ce se întâmplă de partea cealaltă. Noi avem un selecţioner, iar dânsul alege ce e mai bine pentru echipa naţională. Nu cred că este important de la ce echipă vin jucătorii. Eu cred că a venit momentul să câştigăm”, a spus Cosmin Moţi la conferinţa de presă de dinaintea meciului Muntenegru – România.

Cosmin Moţi îl felicită pe Alex Maxim

Muntenegru – România are loc marţi, 20 noiembrie, de la ora 21.45, în Liga Naţiunilor, Grupa 4, Seria C, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.